Μέχρι και αποβολή στο Βοσνία-Ελλάδα

Πόσο προσφέρεται το διπλό της Εθνικής στη Ζένιτσα, υπό την προϋπόθεση ότι θα κρατήσει πίσω το μηδέν; Λέτε να σκοράρει ξανά ο Κώστας Μήτρογλου ή θα κάνει την έκπληξη ο Πέτρος Μάνταλος; Πόσο πιθανό είναι να δοθούν τουλάχιστον επτά κάρτες και πόσο να υπάρξει αποβολή;

Μέχρι και αποβολή στο Βοσνία-Ελλάδα

Το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος φέρνει την Εθνική ομάδα στις επάλξεις. Το παιχνίδι με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να κρίνει την εξέλιξη του 8ου ομίλου.

Η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση έχοντας ένα βαθμό παραπάνω από τους Βόσνιούς και δύο λιγότερους από τους Βέλγους. Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η αναμέτρηση έχει καταλήξει να είναι μια "do or die" μάχη.

Το σύνολο του Μίχαελ Σκίμπε απέδειξε στις Βρυξέλλες ότι και συμπαγές είναι και μπορεί να παίρνει εκτός έδρας αποτελέσματα. Το διπλό μάλιστα στον Stoiximan.gr είναι άκρως ελκυστικό, μια και προσφέρεται στο 6.60, το οποίο αν συνδυαστεί με μηδέν παθητικό πηγαίνει στο 7.25!

Το 6.60 του διπλού γίνεται επίσης 11.50, σε περίπτωση που σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου ή 24.00 με γκολ του Πέτρου Μάνταλου.

Επειδή πάντως οι Βόσνιοι έχουν δημιουργήσει εχθρικό κλίμα και η ατμόσφαιρα πρόκειται να είναι ηλεκτρισμένη, το over 6.5 κάρτες προσφέρεται στο αξιόλογο 1.73 και η κόκκινη στο 2.40! Όπως δηλαδή συνέβη στο πρώτο ματς με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Έντι Τζέκο να φεύγουν για τ' αποδυτήρια ένα δεκάλεπτο πριν από τη λήξη. Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ δίδεται μάλιστα στο 12.00 ν' αποβληθεί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK