Ο Πέλκας μέσα στα... sex symbol του Νations League!

Το Nations League είναι η νέα "πρόταση" της UEFA για τους φανς της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, με την "Gazzetta dello Sport" να παίρνει την ασίστ και να... σκοράρει, παρουσιάζοντας επτά παίκτες που αποτελούν ατραξιόν της διοργάνωσης λόγω της γοητείας τους. Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Πέλκας!

Ο Πέλκας μέσα στα... sex symbol του Νations League!

Στην ποδοσφαιρική μας ζωή έχει μπει πλέον και το Nations League, μέσω του οποίου η UEFA θα δώσει τέσσερα εισιτήρια για τα τελικά του Euro 2020, και η "Gazzetta dello Sport" επιχειρεί να δώσει στη διοργάνωση έξτρα χρώμα, παρουσιάζοντας ένα θέμα με τους ωραίους που θα φιγουράρουν αυτές τις ημέρες από τις οθόνες μας.

Η ιταλική εφημερίδα ξεψάχνισε τα ρόστερ των εθνικών ομάδων και κατέληξε σε επτά ποδοσφαιριστές που αποτελούν "έξτρα κίνητρο για να παρακολουθήσει κανείς τη νέα διοργάνώση με τις εθνικές ομάδες", με έναν εξ αυτών να είναι Έλληνας!

Ο Πέλκας μέσα στα... sex symbol του Νations League!

Ναι, οι Ιταλοι συμπεριέλαβαν σε αυτή την ξεχωριστή λίστα τον Δημήτρη Πέλκα, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι άλλωστε μέσα στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην προσπάθεια της "γαλανόλευκης" να δηλώσει παρούσα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

"Μεταξύ των νέων προσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτης Πέλκας τράβηξε πάνω του τα φώτα με τις σπουδαίες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και το όμορφο παρουσιαστικό του, που του επέτρεψε να έχει έναν μεγάλο αριθμό από followers στα social media.

Στο Nations League θα τον δούμε κόντρα στην Εσθονία και στην Ουγγαρία", αναφέρει το σχετικό κείμενο που φιλοξενείται στη διαδικτυακή έκδοση της "Gazzetta dello Sport".

Όσο για τους άλλους έξι ωραίους άσους της μπάλας που θα δούμε στο Nations League, αυτοί είναι οι: Γκίσλασον (Ισλανδία), Ζιρού (Γαλλία), Ράμος (Ισπανία), Μοράτα (Ισπανία), Χέντερσον (Αγγλία) και Ζόμερ (Ελβετία).

Ο Πέλκας μέσα στα... sex symbol του Νations League!

News 24/7

24MEDIA NETWORK