Οι κλήσεις του Μαρκαριάν για τα παιχνίδια της Εθνικής

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τον αγώνα της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε για προκριματικά του Euro 2016 και για τη φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία. Αρκετές εκπλήξεις από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά ο Ταξιάρχης Φούντας, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης επέστρεψε ύστερα από 10 χρόνια.

Οι κλήσεις του Μαρκαριάν για τα παιχνίδια της Εθνικής
INTIME SPORTS

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε στις κλήσεις του για τους αγώνες της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε (13/06) και την Πολωνία (16/06), ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε σχέση με την προηγούμενη κλήση του για τον αγώνα με την Ουγγαρία, άφησε εκτός τους Στέφανο Αθανασιάδη, Τάσο Λαγό, Γιάννη Γιαννιώτα, Δημήτρη Σιόβα, Απόστολο Γιάννου καθώς και τους τραυματίες Μιχάλη Μπακάκη και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Παράλληλα, στην αποστολή της Εθνικής επέστρεψαν οι Σωτήρης Νίνης, Κώστας Μήτρογλου, Αλέξανδρος Τζιόλης, Λουκάς Βύντρα, Δημήτρης Κολοβός, Χρήστος Τασουλής καθώς και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε κληθεί τελευταία φορά πριν από 10 χρόνια, όντας στην αποστολή για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2005. Επιπλέον, για πρώτη φορά στους "εκλεκτούς" βρίσκεται ο Ταξιάρχης Φούντας, που εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι επιλογές:

Τέρμα: Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Άμυνα: Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Στάθης Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Χρήστος Τασουλής (Πανιώνιος)

Κέντρο: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Κώστας Κατσουράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός)

Επίθεση: Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός)

News 24/7

24MEDIA NETWORK