Παπασταθόπουλος: "Φταίμε όλοι"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστήριξε ότι η ευθύνη για την κακή πορεία στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανήκει σε όλους και τόνισε την ανάγκη να φτιαχτεί μία νέα Εθνική.

Παπασταθόπουλος: "Φταίμε όλοι"
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Εθνική

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σκόρερ της Εθνικής , στην ήττα από τις Νήσους Φαρόε, υπερθεμάτισε της ανάγκης οι διεθνείς να κοιτάξουν μπροστά, να μπορέσουν να κάνουν τέσσερις νίκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ευθύνη για την κακή πορεία ανήκει σε όλους.

"Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το πράγμα πήγε στραβά από την αρχή. Εχουμε μεγάλη ευθύνη όλοι, όμως υπάρχουν δυο τινά: Η κοιτάμε μπροστά για να φτιάξουμε κάτι καινούργιο για το Μουντιάλ η τραβάμε τον δόμο μας ο καθένας ξεχωριστά.

Πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προσπαθεί από το 1' έως το 90', που να σέβεται το εθνόσημο. Δεν είναι θέμα αλλαγών σε παίκτες. Απλά θα πρέπει να έρθει πίσω η ομοιογένεια των προηγούμενων ομάδων. Να προσπαθήσουμε ατομικά ο καθένας περισσότερο, να αγαπήσουμε και πάλι την Εθνική. Να σεβόμαστε ο καθένας τον διπλανό του", υποστήριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1 (VIDEOS)

ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Χιούμορ και κριτική: Τα ξένα tweets για την κατάντια της Ελλάδας

Μαρκαριάν: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8;"

Χαμός στο twitter με τους "ψαράδες" των Νησιών Φαρόε

Τα γκολ του Νησιά Φερόε-Ελλάδα σε VIDEOS

Τα ρεκόρ των Νησιών Φερόε

News 24/7

24MEDIA NETWORK