Παπασταθόπουλος: "Σταματάω, αν..."

Φέρει βαρέως τη... ρετσινιά του αποτυχημένου με την Εθνική ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βιώσει κάτι ανάλογο στην επόμενη προκριματική διαδικασία. Διαβάστε τι δήλωσε για το μέλλον του.

Πώς είναι το κλίμα μετά από έναν (εθνικό) αποκλεισμό; Μουντό, συννεφιασμένο. Κλίμα που αποτυπωνόταν στο πρόσωπο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όταν κλήθηκε να μιλήσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την επόμενη ημέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μην νομίσεις πάντως πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχει κίνητρο να συνεχίσει. Έθεσε πάντως ψηλά τον πήχη γιατί "το EURO θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους μεγαλύτερους από εμάς. Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, αν δεν προκριθούμε ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ δηλαδή σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα".

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.