"Πετάει" το μεσημέρι η Εθνική για τα Φερόε

Η αποστολής της Εθνικής Ελλάδος θα πετάξει στις 15:30 με πτήση τσάρτερ για τα Νησιά Φερόε, καθώς η κακοκαιρία υποχώρησε και το αεροπλάνο μπορεί να προσγειωθεί κανονικά στο αεροδρόμιο της χώρας. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των διεθνών.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπλητταν τα Νησιά Φερόε ανάγκασαν την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος να διανυκτερεύσει στη Κοπεγχάγη. Η ταλαιπωρία των διεθνών ήταν μεγάλη, ενώ υπήρξε περίπτωση ακόμα κι αναβολής του αγώνα αν η κακοκαιρία δεν υποχωρούσε.

Τελικά, βρέθηκε λύση και η αποστολή θα ταξιδέψει για τα Φερόε το μεσημέρι της Παρασκευής (15:30 ώρα Ελλάδας) με πτήση τσάρτερ, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή της πριν τη σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (13/06, 21:45).

Θυμίζουμε, πως πριν ξεκινήσει η... Οδύσσεια, είχε τεθεί εκτός αποστολής ο Κώστας Φορτούνης λόγω τραυματισμού, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "ενός κακού μύρια έπονται".

Διαβάστε ακόμη:

Στην Κοπεγχάγη προσγειώθηκε το τσάρτερ της Εθνικής

H ταλαιπωρία συνεχίζεται για την Εθνική

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.