Πρώτη φορά τόσο σίγουρος ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε μια Κύπρο που έπαιξε στα ίσα το παιχνίδι, μίλησε για τη συνολική παρουσία στα προκριματικά και δήλωσε βέβαιος για την πρόκριση στα μπαράζ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν και πρόκειται για έναν προπονητή χαμηλών τόνων που προτιμάει ν' αντιμετωπίζει την κατάσταση ως έχει, ο Μίχαελ Σκίμπε εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ των προκριματικών και σε μια δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το 2-1 επί Κύπρου άνοιξε την όρεξη του Γερμανού εκλέκτορα, ο οποίος δήλωσε: " Είμαι πολύ ευτυχής που νικήσαμε σ' ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια Κύπρο που δεν ήταν διατεθειμένη να μας χαριστεί. Ιδίως στο πρώτο 20λεπτο έπαιξαν πολύ καλά, αλλά μετά ανεβήκαμε, τούς πιέσαμε και τους αναγκάσαμε σε λάθη, με αποτέλεσμα να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ως εδώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μας. Πετύχαμε ν' αλλάξουμε την άσχημη παρουσία μας στα προκριματικά και θέλουμε πλέον τη νίκη επί του Γιβραλτάρ για να εδραιωθούμε στη δεύτερη θέση, ελπίζοντας πως θα είναι αρκετοί οι βαθμοί που θα έχουμε για τα μπαράζ. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως θα φτάνουν.

Ο Τοροσίδης είχε πρόβλημα από την προπόνηση στον ώμο και τώρα έγινε χειρότερο, αλλά ελπίζουμε πως θα παίξει γιατί έχουμε αρκετές απουσίες ήδη λόγω τιμωριών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK