FIFA ranking: Το Πράσινο Ακρωτήρι πέρασε την Ελλάδα

Για τρίτο συνεχόμενο μήνα η Εθνική Ελλάδας παρέμεινε στην 44η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, ωστόσο πλέον βρίσκεται πίσω ακόμη κι από το Πράσινο Ακρωτήρι! Διαβάστε αναλυτικά.

FIFA ranking: Το Πράσινο Ακρωτήρι πέρασε την Ελλάδα
INTIME SPORTS

Στην 44η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA βρίσκεται για ακόμη ένα μήνα η Εθνική Ελλάδας. Η λίστα του Οκτωβρίου δεν περιελάμβανε αλλαγές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο παραμένει σταθερά πίσω από χώρες όπως το Ιράν, η Αλβανία και το Β. Ιρλανδία. Θυμίζουμε πως μέσα στον προηγούμενο μήνα η Εθνική έχασε 1-0 από την Φινλανδία εντός και έφερε "λευκή ισοπαλία" εκτός με τη Ρουμανία.

Βέβαια αυτό το μήνα κατάφερε να βρεθεί πάνω από την Ελλάδα και το Πράσινο Ακρωτήρι! Η αφρικανική ομάδα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής παίρνοντας άνετα την πρόκριση στα τελικά και ως εκ τούτου ανέβηκε 15 θέσεις στο FIFA Ranking.

Όσον αφορά την κορυφή του κόσμου, δεν υπήρχε αλλαγή, με την Αργεντινή να κρατάει τα πρωτεία. Δεύτερη είναι η Γερμανία που πέρασε το Βέλγιο (3ο), τέταρτη η Πορτογαλία και 5η Κολομβία. Μεγάλη άνοδο παράλληλα παρουσίασε και η Ισπανία που ξαναμπήκε στο top10 φιγουράροντας στην 6η θέση.

Αναλυτικά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK