Στα χνάρια του Ρεχάγκελ και ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν πήγε με την εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ του 2018 όμως θα έχει μία... δεύτερη ευκαιρία καθώς θα οδηγήσει την "γαλανόλευκη" με φόντο τα τελικά του Euro 2020.

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΚΙΜΠΕ ΕUROKINISSI

O... λευκός καπνός που περίμεναμε όλοι τις τελευταίες ημέρες βγήκε τελικά την Τρίτη (28/11), με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί πως μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Μίχαελ Σκίμπε θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας και στα προκριματικά του Euro 20020.

O πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί για να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις, ήρθε σε συμφωνία με τον Γερμανό τεχνικό, με τον δεύτερο να έρχεται την Πέμπτη στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ουσιαστικά ο Σκίμπε πάει να βαδίσει στα χνάρια του Ότο Ρεχάγκελ καθώς οδεύει για να κλείσει τετραετία, με τον "Χερ Ότο" να βρίσκεται στον πάγκο της "γαλανόλευκης" από το 2001 μέχρι το 2010 και να την στέλνει σε τελικές φάσεις τριών μεγάλων διοργανώσεων (Euro 2004 και 2008, Μουντιάλ 2010).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK