Στην Αθήνα ο Σούστερ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) ο Γερμανός προπονητής Μπερντ Σούστερ, προκειμένου να συζητήσει με την ΕΠΟ το ενδεχόμενο να αναλάβει την ηγεσία της Εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου.

Στην Αθήνα ο Σούστερ

Στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" έφτασε λίγο μετά τις 15.20 ο Γερμανός προπονητής, Μπερντ Σούστερ που δείχνει να είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για την ανάληψη της ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο 55χρονος κόουτς θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη κι αν βρεθεί η "χρυσή τομή" τότε θα γίνει ο νέος τεχνικός της "γαλανόλευκης".

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ακόμα δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Euro 2016, με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και την Ουγγαρία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ακολούθως γυρίζει σελίδα.

Στόχος της ΕΠΟ είναι ο 55χρονος πρώην τεχνικός των Φορτούνα Κολονίας, Κολονίας, Χερέθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα να αναλάβει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με προοπτική επέκτασης, σε περίπτωση πρόκρισης στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι απολαβές του Σούστερ δεν θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ, ένα οικονομικό "ταβάνι" που είχε θέση η ΕΠΟ, εξαιτίας των απωλειών εσόδων μετά από την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2016, που στερεί πάνω από 10.000.000 ευρώ από τα ταμεία.

Εάν οι τελικές συζητήσεις έχουν θετική κατάληξη, δεν αποκλείεται ο πρώην μέσος της Κολονίας, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Λεβερκούζεν, της Πούμας και της Δυτικής Γερμανίας να ταξιδέψει στο Μπέλφαστ στις 8 Οκτωβρίου για να δει τους νέους παίκτες του εν δράσει.

Διαβάστε ακόμη

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Ελλάδα - Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK