Το σκορ στο Βοσνία-Ελλάδα γραμμένο σε... πινακίδα αυτοκινήτου!

Οι Βόσνιοι είναι τόσο σίγουροι για νίκη της εθνικής τους ομάδας επί της Ελλάδας που κάποιος προέβλεψε ήδη το σκορ στο ταξί που οδηγεί. Δείτε την τρομερή PHOTO!

Οι οπαδοί της Βοσνίας θέλουν πάση θυσία να δουν την ομάδα τους να επικρατεί της Ελλάδας και να την αφήνει πίσω στη βαθμολογία, σκαρφαλώνοντας εκείνη στη 2η θέση, και έχοντας στο μυαλό τους το 1-1 στο πρώτο ματς στην Ελλάδα όπου έχασαν το τρίποντο στο τελευταίο... δευτερόλεπτο, θεωρούν πως έχουν τον πρώτο λόγο.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η σιγουριά τους για το θετικό αποτέλεσμα ώστε ένας ταξιτζής στην Βοσνία να αλλάξει την πινακίδα του αυτοκινήτου του λόγω ημέρας και να κυκλοφορεί με μία (στο μπροστινό μέρος) που γράφει Βοσνία-Ελλάδα: 2-0.  Θα δούμε σε μερικές ώρες αν θα δικαιωθεί για τη "σιγουριά" του...

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!