Τον κάλεσε ο Σκίμπε μετά τις εμφανίσεις με την Μπριζ

Τα δύο πολύ καλά παιχνίδια του με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπριζ έδωσαν στον Γιάννη Ανέστη μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής για ματς με Εστονία και Βέλγιο.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αποτέλεσε εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ τόσο στα δύο ματς με την Μπριζ για τα πλέι οφς του Europa League όσο και στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό (δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ σε σύνολο τριών αγώνων) και η επιβράβευση δεν άργησε να έρθει για τον Γιάννη Ανέστη.

Αυτή του την προσέφερε ο Μίχαελ Σκίμπε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αποφασίζει να πλαισιώσει τους Καρνέζη και Καπίνο με τον Ανέστη, ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με Εσθονία (31/8) και Βέλγιο (3/9).

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Εσθονία καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες), Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου (υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017), Βέλλιος, Διαμαντάκος.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK