Τον Σκίμπε τον "κράζουν", την Εθνική τη βλέπουν...

Καθόλου άσχημες οι... επιδόσεις που κατέγραψε στις μετρήσεις ο σαββατιάτικος αγώνας που έδωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Ταλίν για το Nations League.

Η ημέρα και η ώρα μετάδοσης (Σάββατο βράδυ) δεν ήταν ευνοϊκές. Πόσο μάλλον ο αντίπαλος. Ούτε ο καιρός ήταν... σύμμαχος, αφού μετά την απογευματινή μπόρα, τα σύννεφα διαλύθηκαν και η νύχτα επέτρεπε έξοδο για φαγητό ή ποτό.

Παρόλα αυτά όσοι προτίμησαν να μείνουν σπίτι παρακολούθησαν από τη συχνότητα του Epsilon την Εθνική ομάδα. Είτε από ενδιαφέρον για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν είτε από περιέργεια για τη φρέσκια διοργάνωση, το Εσθονία-Ελλάδα εξασφάλισε την πρωτιά των μετρήσεων. Μάλιστα στο αντρικό κοινό ηλικιών 25-54, αυτό που τον Μίχαελ Σκίμπε τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις για τις... αλλαγές του, ξεπέρασε το 25%.

Το παιχνίδι μεταδιδόταν ταυτόχρονα και από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV.

ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.