"Χάλασε" του Σούστερ στην Εθνική Ελλάδας!

"Ναυάγησε" η περίπτωση του Μπερντ Σούστερ για την Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε την αιτία.

"Χάλασε" του Σούστερ στην Εθνική Ελλάδας!

Συμφωνία ήταν και πάει. Ο Μπερντ Σούστερ δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, αφού εν τέλει δεν τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης.

Ως αιτία του "ναυαγίου" προβάλλεται η επιλογή των συνεργατών του Γερμανού τεχνικού, αφού η Ομοσπονδία είχε ως δεδομένο την τοποθέτηση του Κώστα Τσάνα στο πλευρό του, τη στιγμή που ο Σούστερ επιθυμούσε άλλον Έλληνα τεχνικό (γίνεται λόγος για τον Γιώτη Σταματόπουλο).

Η πρόθεση της ΕΠΟ είναι γνωστή εδώ και καιρό και γι' αυτό, εξάλλου, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ώστε να διαδεχθεί τον Τσάνα στην Εθνική κ-21.

Ο 55χρονος πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπεσίκτας μεταξύ άλλων είχε συμφωνήσει στα του συμβολαίου, που περιελάμβανε απολαβές 600.000 ευρώ (το "ταβάνι" που είχε θέσει η ελληνική πλευρά) και μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η χρονική διάρκεια θα ήταν μέχρι εκείνο το καλοκαίρι και εφόσον η Ελλάδα αγωνιζόταν στα γήπεδα της Ρωσίας, τότε η συνεργασία θα επεκτεινόταν.

Μετά από το διαφαινόμενο οριστικό "ναυάγιο", οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα στραφούν στις υπόλοιπες από τις βασικές επιλογές που υπάρχουν στη λίστα, για ένα ζήτημα που στόχος είναι να λυθεί μέχρι την επόμενη διακοπή για αγώνες Εθνικών ομάδων, την επόμενη εβδομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών.

Διαβάστε ακόμη

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Ελλάδα - Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK