Ζαγοράκης: "Εγγύηση ο Καραγκούνης"

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η Ελλάδα για πρόκριση στο Euro 2016, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Καραγκούνη.

Ζαγοράκης: "Εγγύηση ο Καραγκούνης"

H συνέντευξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στη "Sportday":

Για την πρώτη του αποστολή που ήταν στα Νησιά Φερόε: " Ναι, το θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν η πρώτη μου αποστολή με την Εθνική. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα πολλά μικρά νησάκια το ένα δίπλα στο άλλο και τις μικρές πόλεις. Σκεφτείτε ότι σε άλλη πόλη ήταν το ξενοδοχείο και σε άλλη το γήπεδο που παίζαμε. Θυμάμαι επίσης ότι σε εκείνη την αποστολή έμενα στο δωμάτιο με τον Δημήτρη Σαραβάκο".

Για τον Καραγκούνη: "Το ότι μπήκε ο “Κάρα” σε αυτή τη θέση ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για την Εθνική. Είναι εγγύηση ο Καραγκούνης για την εύρυθμη λειτουργία, καθώς ξέρει καλά τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας μέσα από την πολυετή παρουσία του σε αυτή".

Για τον Μαρκαριάν: "Νομίζω ότι η ομάδα στη Βουδαπέστη έδειξε ορισμένα πολύ θετικά στοιχεία και όλοι ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια".

Για τις ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής: "Είναι δύσκολο μεν, υπάρχουν ελπίδες δε. Και αυτές θα πρέπει να τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Δεν γίνεται να τα παρατήσουμε και να πούμε ότι τελείωσε η υπόθεση. Ούτε μπορούμε να φέρουμε τον χρόνο πίσω για τα παιχνίδια του φθινοπώρου και τα αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να ζήσουμε με αυτά και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το αν τον προβληματίζουν οι κακές εμφανίσεις της Εθνικής στα προκριματικά: "Αν έχω έναν προβληματισμό, αυτό είναι ο εξής: αν δεις ιστορικά κάποιες άλλες ομάδες που ανέβηκαν ψηλά, μετά όταν ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα τις πήρε η κάτω βόλτα και άργησαν να ξανασηκωθούν. Θυμήσου τη Σουηδία του 1994, τη Βουλγαρία του Στόιτσκοφ, τη Νορβηγία του Φλο, την Τουρκία που έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ και του Euro και άλλες. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί αυτό σε εμάς. Γι΄αυτό τον λόγο, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε τώρα, μετά θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας".

Για τον Χολέμπας: "Αυτά τα φαινόμενα είναι ανησυχητικά, αλλά η ομάδα δεν θα πρέπει να επηρεαστεί. Παραμονές ενός σημαντικού αγώνα, το μόνο που θα πρέπει να έχει στο μυαλό της είναι η προετοιμασία και η προσήλωση στον στόχο της για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK