Προπονητής κράτησε στη ζωή ποδοσφαιριστή!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα της Β ΕΠΣ Ημαθίας, όταν ποδοσφαιριστής της Θύελλας Στενημάχου λιποθύμησε στον πάγκο και χρειάστηκε την παρέμβαση του τεχνικού της αντίπαλης ομάδας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΤΗΛΕΦΩΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΛΕΦΩΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ICON PHOTOPRESS

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης Δόξα Επισκοπής - Θύελλα Στενημάχου ο Γιώργος Αδαμίδης κατευθύνηθηκε στον πάγκο της ομάδας του και ζήτησε νερό γιατί αισθανόταν ζαλισμένος. Ξάφνικά έπεσε στο έδαφος και έχασε εντελώς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το Sportsup.gr επικράτησε πανικός στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο ψύχραιμος προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Μαρούδας (που έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών) παρενέβη και ο παίκτης κρατήθηκε στη ζωή μέχρι να έρθει στο ασθενοφόρο.

Αργότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, έγινε γνωστό πως ο Αδαμίδης βρήκε τις αισθήσεις του και απέφυγε τα χειρότερα, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με το περιστατικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK