Ξέσπασε στον Πλατανιά: Ο πρωταθλητής είναι εδώ!

Κόντρα στον ουραγό Πλατανιά ο Ολυμπιακός ξέσπασε, συνέτριψε τον αντίπαλό του με 5-1 και έστειλε μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του στον εφετινό μαραθώνιο. Δύο γκολ ο Πάρντο, τρία γκολ στο ημίχρονο η ομάδα του Λεμονή.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
olympiakos panigiriki EUROKINISSI

Στους πέντε... ανέμους (5-1) σκόρπισε τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους διεκδικητές του τίτλου πως ο πρωταθλητής δεν θα παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα του. Το ματς μόνο... ήρεμα δεν ξεκίνησε αφού οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" έραναν με ρούβλια τους παίκτες του Πλατανιά.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο συλλόγων, εξαιτίας των καταγγελιών που έκανε ο Πλατανιάς ότι στο περσινό ματς στο ίδιο γήπεδο η αποστολή δέχθηκε επίθεση στο ημίχρονο. Πριν καλά καλά προλάβουν να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, το ματς ξεκίνησε με γκολ στο 2ο λεπτό από τον Πάρντο, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι Μποτία και Σισέ είχαν κάνει το 3-0 και είχαν ουσιαστικά κλειδώσει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τον Ανσαριφάρντ (πέναλτι) και τον Πάρντο, ενώ ο Πλατανιάς μείωσε με τον Παπανικολάου. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν το ότι πέτυχαν γκολ και ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ, παίκτες οι οποίοι έγιναν ενδεκαδάτοι επί Τάκη Λεμονή και επέλεξαν και οι δύο να πανηγυρίσουν το γκολ αφιερώνοντάς το στον κόουτς τους. Ειδικά ο πρώτος έκλεψε και την παράσταση με το μπλουζάκι που φορούσε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Μποτία (46' Νικολάου), Ρομαό (66' Μάρτινς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε (71' Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Παπέ Σισέ, Φιγκέιρας, Πάρντο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον (70' Παπανικολάου), Πλιάτσικας (λ.τρ. 23' Ντικαμονά, λ.τρ. 76' Πριντέτα), Πατράλης, Ενσικουλού, Στάμου, Μπούτνικ.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK