Η νίκη του Παναιτωλικού ήρθε από τον πάγκο

Μέχρι το 70' ο Μαρκόφσκι ήταν στον πάγκο. Επιστρατεύτηκε όμως και ένα τέταρτο μετά λύτρωσε τον Παναιτωλικό στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη για την ΑΕΛ.

Η νίκη του Παναιτωλικού ήρθε από τον πάγκο

Η επιλογή του Γιάννη Ματζουράκη αφενός ν' αλλάξει το σύστημα αφετέρου να ρίξει στη μάχη τον Μάρκο Μαρκόφσκι αποδείχθηκε κομβική για το 2-1 του Παναιτωλικού επί της ΑΕΛ.

Σ' ένα ματς χωρίς ρυθμό και φάσεις το 1-1 έμοιαζε δίκαιο μετά τα γκολ των Ουαρντά στο 41' (σέντρα-σουτ που άλλαξε πορεία) και του Ναζλίδη στο 54' (τελείωμα από κοντά).

Ο προπονητής των "κυανοκίτρινων" ωστόσο δεν δίστασε να ρισκάρει μετά την ισοφάριση των "βυσσινί". Πρώτα ανέβασε πιο μπροστά τον Κλέσιο για να έχει δημιουργία από τα πλάγια και κατόπιν έβαλε τον Μαρκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη φάση του 85' και η ομάδα του Αγρινίου, χάρη στην κεφαλιά-δυναμίτη του Σέρβου φορ, πήρε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της και τρίτη συνολικά.

Χρειάστηκε βέβαια και ο Κυριακίδης στο σουτ του Μαρουκάκη, πάντως η νίκη ήρθε από τον πάγκο για τον Παναιτωλικό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος, Λεντέσμα (57' Κουτρομάνος), Φερέιρα (84' Φάρλεϊ), Ουαρντά (70' Μαρκόφσκι), Τομανέ

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Κόντορ, Φαρκάς, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Φατιόν (87' Ντέλετιτς), Ποτουρίδης, Αβραάμ (81' Κουτσιανικούλης), Βαρέλα, Ναβάρο (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης

ΤΑ ΓΚΟΛ: 41' Ουαρντά, 85' Μαρκόφσκι - 52' Ναζλίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK