Ντέρμπι δεν θέλαμε; Ντέρμπι μας έδωσαν!

Ατρόμητος και Πανιώνιος έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο στο Περιστέρι με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης κράτησε ανέπαφη την εστία του για ένα ακόμη ματς μπαίνοντας με 729' στην εξάδα των κορυφαίων της σχετικής λίστας.

Ντέρμπι δεν θέλαμε; Ντέρμπι μας έδωσαν!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το Ατρόμητος vs. Πανιώνιος στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην σκόραραν και να έμειναν στο 0-0, ωστόσο έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με πάθος και όσοι αποφάσισαν να δουν το παιχνίδι στο γήπεδο ή στο σπίτι τους δικαιώθηκαν!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, δικαιούται να νιώθει... αδικημένη από το αποτέλεσμα (16 τελικές, εννέα στην εστία), καθώς δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Βέβαια, για να παραβιάσει κανείς τα καρέ των "κυανέρυθρων" χρειάζεται πολύ προσπάθεια και "τύχη" αφού ο γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και σ' ένα ακόμη ματς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας στο παιχνίδι τον Πανιώνιο.

ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πρωταγωνιστές οι γκολκίπερ στο μεγάλο ντέρμπι, αφού και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, απέναντι στον Κότνικ έγραφε τη δική του ιστορία.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατόρθωσε να μπει στην εξάδα των γκολκίπερ με τα περισσότερα λεπτά απαραβίαστης εστίας.

Με την ολοκλήρωση του ματς ο Γιαννιώτης συμπλήρωσε 729' χωρίς να έχει δεχθεί γκολ και πλέον στοχεύει στη διεύρυνση του ρεκόρ του.

Ο Ατρόμητος, μπορεί να μην κέρδισε αλλά η στο ποδοσφαιρικό βιβλίο σημειώνεται ότι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα εδώ και 10 αγωνιστικές και περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι των ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, καθώς με ισοπαλία των δύο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος!

ΟΥΑΡΝΤΑ, Ο... ΜΑΕΣΤΡΟΣ

Θα αναφερθούμε συγκεκριμένα στον Αμρ Ουάρντα, διότι στον Ατρόμητο δείχνει πραγματικά άλλος άνθρωπος. Ο Αιγύπτιος είναι προσηλωμένος στο παιχνίδι του, δεν κάνει κατάχρηση της μπάλας και έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα για να φτάσει εκεί που είναι.

Στο πρώτο ημίχρονο με τους Νεοσμυρνιώτες ο Ουάρντα πραγματικά τους... ζάλισε κάνοντας "ομορφιές" μέσα στο γήπεδο. Στάθηκε και άτυχος αφού μία καταπληκτική κεφαλιά που έπιασε τελικά κατέληξε στο δοκάρι. Στη φάση αυτή, ακόμη και ο "ατσάλινος" Κότνικ είχε... παραδοθεί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς (69’ Ούμπιντες), Βασιλακάκης (87’ Μενσά), Ουάρντα, Ντιγκινί (69’ Ντάουντα), Μανούσος

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς (66’ , Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (84’ Παπαγεωργίου), Μασούντ (76’ Σαββίδης), Χατζισαφί, Ντουρμισάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK