Το δίδυμο της Ξάνθης είναι για μεγάλα πράγματα

Οι Μπρίτο και Γεντρίσεκ της Ξάνθης έκαναν ό,τι ήθελαν τον Παναιτωλικό και οδήγησαν την ομάδα τους σε ένα μεγάλο διπλό με 3-1 μέσα στο Αγρίνιο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χάρμα οφθαλμών ήταν οι Μπρίτο και Γεντρίσεκ της Ξάνθης στο ματς του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι δύο επιθετικοί της ακριτικής ομάδας έκαναν πραγματικά ό,τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και πέτυχαν τρία γκολ (δύο ο πρώτος και άλλο ένα ο δεύτερος) οδηγώντας την στη νίκη με 3-1.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν καταιγιστικοί οι φιλοξενούμενοι, καθώς μέχρι το 36' είχαν ήδη φτάσει σε ένα 0-3 "κλειδώνοντας" ουσιαστικά το τρίποντο. Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό με τον Μπρίτο να κάνει το 0-1, έπειτα από προσποίηση του Γεντρίσεκ, ενώ ο Μπρίτο και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 8' έκανε το 0-2. Στο 36' ήταν η σειρά του Γεντρίσεκ να πάρει την ασίστ από τον Μπρίτο και να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 88' με τον Μαζουρέκ.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Ξάνθης στο πρωτάθλημα μετά την 1η Οκτωβρίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Μύγας, Μόρας (60' Χαντάκιας), Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (46' Μπεχαράνο), Λόπες (46' Μάρκος Πάουλο), Ρόζα, Μασουρέκ, Ντίας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία (69' Μελιόπουλος), Τριάδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο (86' Κίκε Μπουλά), Γεντρίσεκ (78' Ρότσε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK