Διέλυσε με τεσσάρα τον Παναιτωλικό ο Αστέρας

Ο Παναιτωλικός έκανε το... λάθος να προηγηθεί στην Τρίπολη επί του Αστέρα και οι Αρκάδες "τιμώρησαν" τους αντιπάλους τους με τέσσερα γκολ! Εκπληκτικοί Στανισάβλιεβιτς, Μάσα και Κυριακίδης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
Asteras EUROKINISSI SPORTS

Ωραίο παιχνίδι στην Τρίπολη με μπόλικα γκολ και έναν Αστέρα που άργησε να ξυπνήσει, αλλά όταν το έκανε διέλυσε τον Παναιτωλικό. Στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιός. Ο Ρόσα έβγαλε εκπληκτική σέντρα στον Ισπανό από τα δεξιά και αυτός με όμορφο σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα.

Αρκετά λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Αστέρα. Ο Μάσα βρήκε με εκπληκτική κάθετη τον Μανιά, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Κυριακίδη και ο Στανισάβλιεβιτς, που έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το 1-1 με σουτ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή για τους Αρκάδες.

Ο Μουνιός ανέτρεψε τον Στανισάβλιεβιτς, ο διαιτητής έδωσε φάουλ, όμως μετά από υπόδειξη του βοηθού άλλαξε απόφαση και σφύριξε πέναλτι που ο Μάσα μετέτρεψε σε γκολ ( 2-1). Στο 53ο λεπτό σε μία φάση καρμπόν με το 1-1, ο Μανιάς εκ νέου δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κυριακίδη και πάλι ο Στανισάβλιεβιτς σε κενό τέρμα έκανε το 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Τσουκαλάς στο 58ο λεπτό με δυνατό σουτ, στο οποίο ο Κυριακίδης φέρει κάποια ευθύνη. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αστέρας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού τραυματίστηκε ο Ίγκορ και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (Ιγκλέσιας 59'), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (Φαρίνια 46'), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Μανιάς (Ιωαννίδης 68').

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (Βασιλούδης 73'), Ρόσα (Φάρλεϊ 66'), Μουνιός, Κλέσιο, Μαρκόφσκι (Κουτρομάνος 61').

Σκόρερ: 0-1 (Μουνιός 10'), 1-1 (Στανισάβλιεβιτς 38'), 2-1 (Μάσα 41'), 3-1 (Στανισάβλιεβιτς 53'), 4-1 (Τσουκαλάς 58').

News 24/7

24MEDIA NETWORK