Μηδέν από μηδέν για Ηρακλή και Κέρκυρα

Δεν ήθελαν να χάσουν Ηρακλή και Κέρκυρα, ούτως να νικήσουν, με αποτέλεσμα το 0-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για δυο ομάδες που μάχονται με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού η μη ήττα είναι προτιμότερη επιλογή από το ρίσκο της νίκης. Ηρακλής και Κέρκυρα δεν ξέφυγαν από τη λογική αυτή, άφησαν ένα ημίχρονο να περάσει χωρίς να κυνηγήσουν οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο, σαν ν' αναγνώριζαν τον αντίπαλο, και όταν στο δεύτερο μισό άρχισαν να σκέφτονται πιο επιθετικά, δεν βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν, με αποτέλεσμα το αναμενόμενο 0-0.

Ο Μιχάλης Γεωργίου έχει φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο στους "Φαίακες" και για τον "Γηραιό" που όφειλε να βγει μπροστά έχοντας μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες. Ούτε όταν ο Σάββας Παντελίδης δοκίμασε σύστημα με δύο επιθετικούς (Μπαστακός, Λουκίνας) προέκυψε χειροπιαστό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή. Μάλιστα αν ο Χουάντερσον δεν σταματούσε τον Επστάιν, η Κέρκυρα μέχρι και διπλό θα είχε πάρει στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Γροντής, Δώνης, Στάμου, Κούρος, Λεοζίνιο (69' Πασάς), Μοντέιρο (86' Λουκίνας), Περόνε (74' Μπαστακός)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης (42' Ντιμιτρόφσκκι), Ιωάννου, Ζαραδούκας (82' Ντιόγκο), Κόντος, Ζορμπάς, Νίκιτς, Γεωργίου (72' Επστάιν), Τουράμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK