Ατρόμητος - Παναθηναϊκός με πρωταγωνίστρια τη... διαιτησία!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όταν ο διαιτητής περνάει... απαρατήρητος συνήθως λέμε ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Όταν όμως συμβαίνει το αντίθετο, τότε... μήπως κάτι δεν πάει καλά;

Στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτή Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ωστόσο έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο και οι δύο με παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις τους Σταύρου Μάνταλου.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά του ματς, ενώ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τρομερό σουτ του Ντάουντα. Και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο μέχρι το 20λεπτο αν ήταν λίγο πιο εύστοχος. Κάπου εκεί όμως άρχισε να αλλάζει το ματς. Στο 23' ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Ρισβάνη πάνω στον Μολίνς. Ο Μάνταλος θα μπορούσε να το δώσει καθώς υπάρχει επαφή, αλλά συνέχισε το ματς. Δεν έκανε όμως το ίδιο στο σπρώξιμο του Χατζηισαία πάνω στον Άλτμαν πέντε λεπτά αργότερα, με τον Μολίνς να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι πράσινοι φώναξαν για ακόμη ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, αυτή τη φορά σε μονομαχία του Γιαννούλη με τον Άλτμαν. Μια φάση που επίσης θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, αλλά ο Μάνταλος έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, μιας και ο Κιβρακίδης δέχθηκε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Λουντ, ενώ στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε και ο κόουτς του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι για διαμαρτυρία.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Ουάρντα ζήτησε σωστά πέναλτι από τον Αυλωνίτης μέσα στην περιοχή, όμως ο Μάνταλος το αρνήθηκε και κιτρίνισε τον άσο του Ατρομήτου που έγινε... έξαλλος. Και κάπως έτσι, μέσα στην ένταση ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK