Η Ξάνθη δεν καταλαβαίνει από έδρες!

Η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μέχρι στιγμής η Ξάνθη η οποία πέρασε κι από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-2.

Η Ξάνθη δεν καταλαβαίνει από έδρες!

Αν δει κανείς πώς διαμορφώνεται ο πίνακας της βαθμολογίας λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα εκτός έδρας ματς, η Ξάνθη βρίσκεται στην πρώτη θέση, πάνω από τον Ολυμπιακό! Τελευταίο θύμα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Παναιτωλικός, με την Ξάνθη να φεύγει από το Αγρίνιο με την νίκη (3-2) και τους τρεις βαθμούς.

Ο Τριάδης άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Παρά τη δυνατή βροχή στο Αγρίνιο, η Ξάνθη δεν πτοήθηκε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 48' με τον Λάζιτς. Στο 64' ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα... αυστηρό πέναλτι, καθώς ο Τριαντάφυλλος Τίκας θεώρησε πως ο Λισγάρας ανέτρεψε τον Καμαβουάκα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Ουαρντά από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τους Αγρινιώτες ξανά μέσα στο ματς.

Μόλις 7 λεπτά όμως αργότερα κέρδισε και η Ξάνθη πέναλτι με τον Γιουνές να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κυριακίδη. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε και την εκτέλεση και έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 3-2 με τον Ρότσα στο 86', όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα, Καμαβουάκα, Ουαρντά, Μαρκόβσκι

ΞΑΝΘΗ:Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Γιουνές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK