Εθισμένος στα διπλά, πέταξε στην 2η θέση ο Ατρόμητος

Εξι ημέρες μετά το διπλό στην Τούμπα, ο Ατρόμητος άλωσε και το AEL FC Arena νικώντας με 2-1 την ΑΕΛ. Ο Λημνιός και ο Λε Ταλέκ σκόραραν για τους Περιστεριώτες που πέταξαν στην 3η θέση!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports / ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το δεύτερο αγώνα στο πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος είχε το απόλυτο μηδέν. Μηδέν βαθμούς, μηδέν γκολ ενεργητικό. Μόλις δύο μήνες αργότερα, οι Περιστεριώρες φιγουράρουν στην τρίτη θέση της Λίγκας!

Η νίκη επί της ΑΕΛ στη Λάρισα ήρθε θα έλεγε κανείς με φυσιολογικό τρόπο. Μ' άλλα λόγια νίκησε η καλύτερη ομάδα. Διότι ο Ατρόμητος, μόλις ξεπέρασε το δύσκολο πρώτο τέταρτο, βγήκε οργανωμένα μπροστά και ζήτησε όπως ζητάει το γκολ μία καλή ομάδα. Με μεθοδικότητα και υπομονή.

Οταν δε αυτό το γκολ ήρθε από τον Λημνιό (στο 44') οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους ακόμα και όταν ισοφαρίστηκαν από τον Μαρουκάκη (47'). Δεν άλλαξαν την προσέγγισή τους, δεν πανικοβλήθηκαν και άμεσα, στο 56', πήρε κεφάλι ξανά με τον Λε Ταλέκ.

Τα υπόλοιπα ήταν απλή διαχείριση. Μία προσθήκη χαφ (Κεϊτά), καλή αμυντική λειτουργία και ένα ακόμη διπλό ήταν γεγονός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ:Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ναβάρο (63' Καπός), Ποτουρίδης, Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ντοντό (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Ούμπιδες, Μπάγκα, Λημνιός (66' Κεϊτά), Τόνσο (88' Ζησόπουλος), Μπρίτο (78' Κατράνης), Λε Ταλέκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK