Μισή δουλειά ο Παναιτωλικός, μισή απάντηση η Βέροια

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε πολύ νωρίς στη Βέροια αλλά αν και έχασε εν συνεχεία πολλές ευκαιρίες τελικά δεν πήρε τη νίκη. Η Βέροια ισοφάρισε και θα μπορούσε να κλέψει και το ματς.

Μισή δουλειά ο Παναιτωλικός, μισή απάντηση η Βέροια
EUROKINISSI SPORTS

Οταν παίζεις εκτός έδρας και προηγείσαι μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπορεί να θεωρηθεί ανώτερή σου, τότε έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Το ίδιο συνέβη και με τον Παναιτωλικό. Το γκολ που πέτυχε μόλις στο 3' ο Μάκος έδωσε το δικαίωμα στους Αγρινιώτες να οραματίζονται το διπλό και να κάνουν σχέδια νίκης. Τα σχέδια μάλιστα προσπάθησαν να τα κάνουν πράξη πιέζοντας τη Βέροια και χάνοντας ευκαιρίες και για το 2-0.

Από τη στιγμή όμως που δεν τα κατάφεραν, η Βέροια συνήλθε και αφού ισοφάρισε με τον Σαρπόνγκ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Δεν μπόρεσε όμως και αυτή με τη σειρά της να κάνει το κάτι παραπάνω αν και ο σκόρερ λίγο έλειψε να αποδειχεί απόλυτα συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ στο 87'. Αστόχησε όμως και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Βέροια:Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Λινάρδος, Σαρπόνγκ, Άρσε (89' Μεληκιώτης), Σισίνιο (72' Τόνι Κάλβο), Βίτι

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος, Κλέζιο, Μάρκος Πάουλο (76' Οσμάρ Φερέιρα), Ουάρντα (76' Ρόσα), Τομανέ (90' Μαρκόβσκι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK