Πανθρακικός - Ολυμπιακός 3-4

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, έστω και δύσκολα, του μαχητικού Πανθρακικού με 4-3 κι έφθασε στις 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 3-4
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, αλλά, παρόλα αυτά, ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με την κεφαλιά του Σοφιάν Σερφά να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο. Τελικά, οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ χάρη στην... έμπνευση του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός άσος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ από πλάγια θέση, είδε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη εκτός εστίας κι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Έλληνα γκολκίπερ.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού με τη σέντρα ο Νικολά Ντιγκινί έφερε το ματς στα ίσα, με όμορφο πλασέ. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πίεσαν προκειμένου να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά τόσο η κεφαλιά του Εστέμπαν Καμπιάσο (29') όσο και τα σουτ του Παϊτίμ Κασάμι (40', 42') δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον από τον Σερφά. Το ριπλέι δείχνει πως υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο παικτών, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι ικανή να προκαλέσει ή όχι το πέσιμο του Ισλανδού επιθετικού. Ο Κώστας Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι "ερυθρόλευκοι" διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και στο 65' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φινμπόγκασον. Ένα πέναλτι που κέρδισε -σωστά- ο Καμπιάσο σε ανατροπή από τον Στέλιο Ηλιάδη. Ο Ολυμπιακός δεν... χαμήλωσε τις μηχανές και έκανε το 4-1 στο 81', με σκόρερ τον Σεμπά, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Ντουρμάζ.

Παρά το 4-1, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν τα παράτησε και μέσα σε διάστημα 5 λεπτών (87'-91') μείωσε σε 4-3 με τους Ηλιάδη και Ντιγκινί, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά.

MVP

Ο Τζίμι Ντουρμάζ πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σουηδός άσος σημείωσε το πρώτο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και στο τέταρτο. Γενικότερα, είχε μία ολοκληρωμένη παρουσία, βοηθώντας τα μέγιστα τους "ερυθρόλευκους" να φύγουν με το "τρίποντο" από την Κομοτηνή.

Αδύναμος κρίκος

Ο Στέλιος Ηλιάδης ήταν μοιραίος για τον Πανθρακικό καθώς, με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε, έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αποκτήσει προβάδισμα δύο γκολ σ' ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός "τα χρειάστηκε" απέναντι στον αξιόμαχο Πανθρακικό, αλλά η διαφορά ποιότητας έπαιξε καθοριστικό ρόλο σ' ακόμη μία αναμέτρηση. Ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να προβληματιστεί από τα σοβαρά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να δεχθούν τρία γκολ για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Ειδικά, από την στιγμή που σε λίγες ημέρες η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στον "υπέρ πάντων" αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, απέδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και παρά τις σημαντικές απουσίες κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό και να τον απειλήσουν ακόμη και με απώλεια βαθμών. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρουσιάζει ένα μεστό σύνολο, το οποίο αρνείται πεισματικά να χάσει, αλλά ακόμη κι όταν χάνει βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Σέτι, Ψάλτης (76' Μαρκόπουλος), Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Μουδούρογλου (58' Ηλιάδης), Ντιγκινί.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα (78' Μποτία), Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (71' Ντομίνγκες), Ερνάνι (67' Σεμπά), Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

To live της αναμέτρησης

18:51
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε περίπου 35 λεπτά έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας.
18:52
Νωρίτερα ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Αστέρα με 2-1, ενώ ο Πλατανιάς αυτή την ώρα κερδίσει με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια (στο 81' το ματς). 
18:53
Ας δούμε τους εκλεκτούς 11 του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Ερνάνι, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον.
18:56
Ας δούμε και τους 11 του Πανθρακικού: Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Σέτι, Ψάλτης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Μουδούρογλου, Ντιγκινί. 
19:02
Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων άφησε εκτός αποστολής τον Φελίπε Πάρντο έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει Άρσεναλ (κέρδισε 3-1 την Σάντερλαντ πριν από λίγο στην Αγγλία). 
19:16
Πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχους. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άφησε εκτός τους τραυματίες: Τζάνη, Βάλτερ, Χασομέρη, Λαδάκη και στους τιμωρημένους Μεχία, Ροτζέριο Μάρτινς.
19:20
Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Τον νεαρό μεσοεπιθετικό έχει ισοφαρίσει στην πρώτη θέση των σκόρερ ο Απόστολος Γιάννου του Αστέρα με εννέα γκολ. Ένα ακόμα κίνητρο γι αυτόν να σκοράρει απόψε. 
19:22
Ο νεαρός Θεοχάρης Ψάλτης θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα. Είναι 19 ετών και παίζει στη μεσαία γραμμή. Δεύτερο ματς για τον Σάββα Μουδούρογλου. Είχε αγωνιστεί για 57 λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο. 
19:29
Έτσι θα παραταχθούν οι δυο ομάδες
19:31
Ξεκίνησε το παιχνίδι μας! Στη σέντρα ο Πανθρακικός! 
19:32

1':

Το κέρδισε ο Ολυμπιακός. 
19:33

2':

Σε θέση οφσάιντ ο Κασάμι, οπότε το γκολ του δεν μετράει. 
19:35
Με το καλημέρα ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Πανθρακικό στα καρέ του. 
19:35
Η φάση με τον Φορτούνη νωρίτερα
19:37
Ο νεαρός Ψάλτης τράβηξε από τη φανέλα τον Φορτούνη, αλλά ο διαιτητής έμεινε στις παρατηρήσεις. 
19:38
Δυο διπλά μέχρι στιγμής για την 13η αγωνιστική. Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Πλατανιάς με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια. Για να δούμε αν θα πάμε για το 3 στα 3. 
19:39
Βγαίνει γρήγορα στην κόντρα ο Πανθρακικός με τους Ντιγκινί, Χαβίτο και Μουδούρογλου. 
19:41
Λάθος υπόδειξη νωρίτερα από τον βοηθό. Ο Ντιγκινί στην κορυφή για τον Πανθρακικό.
19:42

11':

Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανθρακικό. Εκτέλεση κόρνερ, ο Σερφά θα πάρει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα περάσει έξω!
19:44
Ανοιχτό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει μεν την κατοχή της μπάλας, όμως ο Πανθρακικός βγαίνει οργανωμένα στην κόντρα και δημιουργεί πονοκεφάλους. 
19:46

14':

Γκοοοολ: Ο Τζίμι Ντουρμάζ με εκτέλεση φάουλ θα ανοίξει το σκορ. Μεγάλη ευθύνη έχει και ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού. 
19:47

15':

Γκοοοολ: Ο Πανθρακικός θα ισοφαρίσει αμέσως με τον Νικολά Ντιγκινί! Στην κόντρα ο Πανθρακικός με τον Γάλλο στράικερ να πλασάρει όμορφα και να κάνει το 1-1. 
19:49
Εκτός από τον τερματοφύλακα και οι παίκτες στο τείχος έχουν ευθύνη. Δείτε πόσο ανοιχτό είναι. 
19:50

19:52
Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Πανθρακικού σύμφωνα με το ριπλέι και την γραμμή της NOVA, το οποίο όμως δεν δείχνει τον παίκτη που κάνει την πάσα στον σκόρερ.
19:52
Ωραίο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Πάνω - κάτω η μπάλα όλη την ώρα. 
19:54
Τέσσερα τα κόρνερ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Τρία για τον Ολυμπιακό και ένα για τον Πανθρακικό. 
19:56
Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού έχει πρόβλημα, αφού οι γηπεδούχοι όποτε φεύγουν στην κόντρα φτάνουν ανενόχλητοι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ρομπέρτο. 
19:57
Πολλά τα λάθη μέχρι στιγμής. Περίπου 30 και για τις δυο ομάδες. 
19:59
Οι ερυθρόλευκοι πανηγυρίζουν το πρώτο τους γκολ
20:00

29':

Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Καμπιάσο, η κεφαλιά του πέρασε για λίγο άουτ. 
20:03
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησαν ένα πέναλτι νωρίτερα σε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Δύσκολη φάση, καθώς ο παίκτης ήταν γυρισμένος και η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στον ώμο του. Στην εξέλιξη της έχασε την κεφαλιά ο Καμπιάσο. 
20:06
Έχει οπισθοχωρήσει ο Πανθρακικός στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός όμως δεν μπορεί να βρει διαδρόμους. 
20:07
Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν για το 1-1
20:07
Παρατηρήσεις και στον Καμπιάσο από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Την επόμενη φορά θα δείξει κάρτα του είπε. 
20:10

39':

Την πήρε ο Φορτούνης για τον Ολυμπιακό.
20:13

42':

Την πήρε ο Μπαϊκαρά
20:13
Έχει γίνει σκληρό το παιχνίδι, με τον διαιτητή να αρχίζει να μοιράζει κάρτες. 
20:14

43':

Ο Ολυμπιακός κέρδισε το κόρνερ. Το πέμπτο στο πρώτο ημίχρονο για τους ερυθρόλευκους. 
20:16
Πιέζει ασφυκτικά ο Ολυμπιακός εδώ και πέντε λεπτά. 
20:17
Τέλος στο πρώτο μέρος. Ωραίο παιχνίδι με μπόλικες φάσεις. 
20:18
Τα στατιστικά του πρώτου μέρους
20:33
Νέο ριπλέι από την NOVA. Στο βάθος ο παίκτης που κάνει την πάσα στο γκολ του Πανθρακικού. 
20:34

45':

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
20:35

46': 

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Κάρτα στον Σερφά που έκανε το φάουλ πάνω στον Φινμπόγκασον. 
20:36

48':

Γκοοολ: Ο Φορτούνης από τα 11 βήματα θα κάνει το 2-1 για τον Ολυμπιακό. 
20:39
Σύμφωνα με το ριπλέι δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή  η οποία ήταν ικανή να προκαλέσει το πέσιμο του Φινμπόγκασον. Δύσκολη φάση για τον διαιτητή με τον Ισλανδό να κερδίζει το πέναλτι για την ομάδα του. 
20:41
Πιέζει τώρα ο Ολυμπιακός που ψάχνει κι άλλο γκολ. 
20:41

53':

Κεφαλιά του Σέτι, δεν ανησυχεί ο Ρομπέρτο. 
20:43
Όσο περνά η ώρα το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο σκληρό. 
20:44
Ρισκάρουν πολλές φορές οι γηπεδούχοι στην άμυνα τους. Ένα τέτοιο λάθος μπορεί να κοστίσει. 
20:46
Ετοιμάζεται ο Μποτία για τον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε αν θα μπει και σε ποιανού τη θέση θα περάσει. 
20:47

58':

Έξω ο Μουδούρογλου, μέσα ο Ηλιάδης. 
20:48
Ο Κασάμι πήρε μια κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο πρόσωπο του Καμπιάσο. Δεν έχει κάτι ο Αργεντινός. 
20:50
Ο Κώστας Φορτούνης λίγο μετά το 2-1 για τον Ολυμπιακό
20:52

63':

Ο Κώστας Φορτούνης γύρισε στη μικρή περιοχή του Πανθρακικού, η μπάλα πέρασε μπροστά από τη γραμμή της εστίας όμως κανείς δεν υπήρχε να την σπρώξει μέσα. 
20:53

65':

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό!
20:54

65':

Κίτρινη κάρτα στον Ηλιάδη, που έκανε το πέναλτι στον Καμπιάσο. Σωστή η απόφαση του διαιτητή. 
20:54

66':

Γκοοολ: Ο Φινμπόγκασον με από τα 11 βήματα θα κάνει το 3-1 για τον Ολυμπιακό. 
20:56
Και η συζήτηση για το πρώτο πέναλτι του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Το ριπλέι της NOVA δεν ήταν διαφωτιστικό, αλλά στις φωτογραφίες που φθάνουν από την Κομοτηνή φαίνεται πως υπάρχει επαφή του Σερφά στην προσπάθεια του Φινμπόγκασον να καλύψει τη μπάλα. Αν η επαφή προκαλεί ή όχι το πέσιμο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, με τον Ισλανδό να κερδίζει το πέναλτι για την ομάδα του.
20:58

68':

Καλό σουτ του Ηλιάδη, ο Ρομπέρτο εντυπωσιακά σε κόρνερ!
20:59

71':

Έξω ο Κώστας Φορτούνης, μέσα ο Τσόρι Ντομίνγκες. 
21:01
Ο Πανθρακικός δεν έχει παρατήσει το παιχνίδι. Ψάχνει ένα γκολ που θα τον βάλει ξανά στον αγώνα. 
21:04
Στο ματς έχει περάσει και ο Σεμπά στη θέση του Ερνάνι. 
21:04

76':

Ψάλτης έξω, Μαρκόπουλος μέσα για τον Πανθρακικό.
21:06
Έχει πέσει ο ρυθμός εδώ και 2-3 λεπτά με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο.
21:07

78':

Λάθος του Πασχαλάκη, ο Σεμπά παραλίγο να κλέψει τη μπάλα για να κάνει το 4-1!
21:07

79':

Έξω ο Ντα Κόστα, μέσα ο Μποτία για τον Ολυμπιακό.
21:09

81':

Γκοοολ: Ο Σεμπά θα κάνει τελικά το 4-1 για τον Ολυμπιακό.
21:10
Ο Τζίμι Ντουρμάζ με ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, ο Πασχαλάλης απέκρουσε και ο Σεμπά που ήταν κοντά με πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα του Ολυμπιακού. 
21:11
Κάπου εδώ ο Ολυμπιακός καθαρίζει το παιχνίδι και κοιτάει την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο "Καραϊσκάκης". 
21:14
Πέντε λεπτά ακόμα μέχρι το 90' και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει διάθεση για ένα ακόμα τέρμα. 
21:15
Ο Φορτούνης δίνει τη θέση του στον Τσόρι
21:16

87': 

Γκοοολ: Ο Πανθρακικός μειώνει σε 4-2 με τον Στέλιο Ηλιάδη. 
21:17
Ωραία ανάπτυξη από τους γηπεδούχους. Ο Χαβίτο βρήκε ωραία τον Ηλιάδη στην περιοχή και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο. 
21:18
Ο Στέλιος Ηλιάδης σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική. Την 12η χάρισε τη νίκη στον Πανθρακικό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου κάνοντας το 2-1!
21:19

91':

Γκοοολ: Ο Πανθρακικός μειώνει σε 4-3!!! 
21:20
Καταπληκτική μπαλιά έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ντιγκινί να κάνει το κοντρόλ και θα κρεμάσει τον Ρομπέρτο. 
21:20
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
21:21
Τρομερές φάσεις έξω από τις δυο περιοχές! Μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 4-4 ο Πανθρακικός, που ζήτησε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Ηλιάδη.
21:21

93':

Την κάρτα πήρε ο Ποτουρίδης. 
21:23
Τέλος! Ο Ολυμπιακός θα πάρει μία σημαντική νίκη στην Κομοτηνή. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK