Της χαμένης ευκαιρίας στα Περιβόλια, από έναν πόντο Πλατανιάς και Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Μπεν και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά του, ο Πλατανιάς όμως εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ισοφάρισε και έχασε τρομερή ευκαιρία στο 93'. Δίκαιο, εν τέλει, το 1-1.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Οσο στο τερέν υπήρχαν από 11 ποδοσφαιριστές, ο Πανιώνιος είχε τον τρόπο του. Χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό, ο Ιστορικός βρισκόταν μπροστά στο σκορ από το 27' με το χτύπημα φάουλ του Μπεν και είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά τον αντίπαλο.

Από το 56' μέχρι και το 63' δε, η ομάδα της Νέας Σμύρνης απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς και να επιστρέψει στην Αθήνα με τους βαθμούς της νίκης. Αντ' αυτού όμως, ο Βλάχος αποβλήθηκε και οι ισορροπίες άλλαξαν άρδην.

Ο Πλατανιάς πίεσε, ισοφάρισε στο 80' με τον Μανούσο (μετά από ασίστ του πρώην κυανέρυθρου Φανούρη Γουνδουλάκη) και στο 93' άγγιξε το νικητήριο γκολ με τον ίδιο παίκτη ο οποίος νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Ο τελευταίος έκανε την απόκρουση του αγώνα για να διατηρηθεί το σκορ στα επίπεδα του 1-1.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68' Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72' Γκιοατά), Σαββίδης (58' Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84' Ενγκόγκ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK