Το 10-0 του Αστέρα στα τέσσερα τελευταία ματς!

Ασταμάτητος εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης του Σάββα Παντελίδη. Οι Αρκάδες ισοπέδωσαν με 4-0 και την Κέρκυρα, έκαναν το 4 στα 4 και έγιναν πενταδάτοι.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μονόλογος ήταν το ματς της Τρίπολης μεταξύ του Αστέρα και της Κέρκυρας, με τους γηπεδούχους να φτάνουν εύκολα και απλά στο 4-0 με σκόρερ τους Μανιά (2 γκολ), Καλτσά και Τόνσο. Η ανωτερότητα του Αστέρα ήταν τέτοια που δεν είχε επιτρέψει καν στην Κέρκυρα να κάνει έστω σουτ για μια ώρα παιχνιδιού!

Με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στους Φαίακες, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, εκτός του νικηφόρου σερί τεσσάρων αγώνων της, έφτασε και τα 10 γκολ υπέρ της, την ώρα που δεν έχει δεχθεί κανένα.

Παράλληλα, έφτασε τους 18 βαθμούς και έστω και προσωρινά βρέθηκε στην πέμπτη θέση της Super League Σουρωτή. Και να σκεφτεί κανείς ότι η σεζόν ξεκίνησε τραγικά και έπρεπε να περιμένει μέχρι την πρώτη του Οκτώβρη για να πετύχει την πρώτη νίκη (2-0 κόντρα στην ΑΕΚ). Όλα άλλαξαν όμως, με την έλευση του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος πιστώνεται πολύ μεγάλο μερίδιο αυτής της μετάλλαξης...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης):Αθανασιάδης, Ίγκορ (78' Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56' Ισνάλντο), Μανιάς (65' Δουβίκας)

Κέρκυρα (Βοσνιάδης):Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46' Ζορμπάς), Γεωργίου (46'Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69' Ντιόγκο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK