Ο Κλέσιο έκανε άνω κάτω τον Ηρακλή και έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό

Με πρωταγωνιστή τον Κλέσιο που άνοιξε το σκορ και "έφτιαξε" και το δεύτερο τέρμα, ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ηρακλή και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Πολύτιμη βαθμολογική νίκη με 2-0 κόντρα στον Ηρακλή πήρε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι Αγρινιώτες ήθελαν πάσει θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς καθώς προέρχονταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Super League και εντέλει τα κατάφεραν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλέσιο Μπάουκε.

Ο 22χρονος επιθετικός από τη Μοζαμβίκη έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ηρακλή που δεν βρήκε "φάρμακο" απέναντί του. Στο 19' μπήκε με φόρα μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0! Στο 35' ο Κούσας είχε δοκάρι μετά από γυριστή κεφαλιά που έπιασε, ενώ ο Ηρακλή απάντησε στα δοκάρια με τον Περόνε στο 45'.

Ο Παναιτωλικός ήταν κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο 83' με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι που έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Τελικά το ματς "καθάρισε" στο 85' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κλέσιο από τα δεξιά. Ο Μοζαμβικανός πέρασε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Μαρκόφσκι που την έσπρωξε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Χαντάκιας, Φερέιρα (67' Καμαβουάκα), Κλέσιο, Ουάρντα (76' Λεντέσμα), Τομανέ (67' Μαρκόφσκι)

ΗΡΑΚΛΗΣ:Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου (59' Αγγελόπουλος), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κούρος (80' Λάμπρου), Μοντέιρο, Πασάς (46' Λεοζίνιο), Περόνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK