Έπεσε το "κάστρο" της Λαμίας

Αήττητο ήταν και πάει! Η Λαμία δεν είχε χάσει μέχρι την Κυριακή (17/12) στο δικό της γήπεδο, όμως η ΑΕΛ την νίκησε με 2-0 για την 15η αγωνιστική και γκρέμισε το... κάστρο της.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κατοχή της μπάλας δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα δώσει και τη νίκη. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Λαμία-ΑΕΛ με τους γηπεδούχους να έχουν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή με 65%, όμως η ΑΕΛ ήταν πιο εύστοχη στις λίγες φάσεις που δημιούργησε και έφυγε από το ΔΑΚ με τη νίκη (2-0).

Μια νίκη μάλιστα η οποία ήταν η πρώτη που πετυχαίνει κάποια ομάδα μέσα στην φυσική έδρα της Λαμίας. Η τοπική ομάδα διατηρούσε αλώβητο το κάστρο της, όμως η ΑΕΛ δεν έδωσε και πολύ σημασία στα στατιστικά και με δύο προσωπικά γκολ του Ντέλετιτς στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη.

Η Λαμία σκόραρε με τον Βουό στο πρώτο μέρος, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη φάση και με τον παίκτη να φαίνεται καλύπτεται. Πάντως το έργο των διαιτητών ήταν εξαιρετικά δύσκολο εδώ όπως βλέπετε και στην εικόνα.

Έπεσε το "κάστρο" της Λαμίας

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης (28' Τσούκαλος), Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Πίτι (61' Φράγκος), Αναστασόπουλος (56' Μπουλούλης), Βουό.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λάγος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79' Μπάλλας), Κρίζμαν (88' Μασούρας), Ναζλίδης (90'+2' Γιαννιτσάνης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK