Ξέσπασε στον Ατρόμητο και ξεμπούκωσε ο Πλατανιάς

Η μέχρι πρότινος χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ο Πλατανιάς, φιλοδώρησε με τρία γκολ τον ακίνδυνο Ατρόμητο και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2016 (3-0). Δύο γκολ ο Γιακουμάκης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι να διεξαχθεί το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, ο Πλατανιάς είχε πετύχει 6 γκολ σε 11 ματς πρωταθλήματος. Με τους Περιστεριώτες πέτυχε τρία σ' ένα ημίχρονο (το δεύτερο) και ευτύχησε να φτάσει σ' ένα ευρύ 3-0 στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή του για το 2016.

Το παιχνίδι και η μεγάλη νίκη των Κρητικών έχουν ακόμα μία σημαντική διάσταση. Ο Γιώργος Παράσχος είχε για πολλά χρόνια παίκτη τον νυν προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Κορακάκη σε Χαλκηδόνα και Ατρόμητο και το Σάββατο έδειξε ότι προς το παρόν ο δάσκαλος έχει το πάνω χέρι κόντρα στο μαθητή του.

Ολα τα γκολ, όπως είπαμε, ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Και αν στο πρώτο τέρμα του Καρυπίδη η μπάλα δεν ακούμπησε καν δίχτυα (έδιωξε αλλά αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή ο Μπρίτο) στα άλλα δύο ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα εκείνο που θέλει το κοινό. Βαθιά στην εστία του αντιπάλου.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22' Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59' Ζησόπουλος), Μπρίτο (71' Βασιλείου), Λημνιός, Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK