Έκανε τα εύκολα πιο... εύκολα ο Ολυμπιακός στην Λάρισα

Με τους Μάρκο Μάριν, Αλεξί Ρομαό και Κώστα Φορτούνη σε μεγάλη βραδιά, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να σπάσει το αήττητο της ΑΕΛ στο AEL FC Arena, κερδίζοντας με 3-0. Πολλά νεύρα στο παιχνίδι και ένταση με μερικές... ψιλές στο σφύριγμα της λήξης.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
fortounis olympiakos ael EUROKINISSI

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Όσκαρ Γκαρθία ο Ολυμπιακός νίκησε, αλλά δεν εντυπωσίασε. Ήταν όμως ένα παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να αξιολογήσει το ρόστερ του και να καταλάβει πάνω σε ποιους παίκτες μπορεί να στηριχθεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μάρκο Μάρκο, Αλεξί Ρομαό και ο Κώστας Φορτούνης, έστω κι αν ο τελευταίος δεν συμμετείχε αρκετά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκαναν τη διαφορά και χάρισαν το διπλό στην δύσκολη έδρα της ΑΕΛ.

Το πρώτο ημίχρονο καλύτερα να το ξεχάσουμε. Μία φάση στο 5ο λεπτό με σουτ του Σισέ, μία "no look" πάσα αλά Ροναλντίνιο(!!) του Ναζλίδη που παραλίγο να γίνει γκολ και κάτι-σαν-σουτ του Ανσαριφάρντ που έδιωξε ο Μπόζοβιτς. Ευτυχώς όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος.

ΠΙΕΣΕ, ΣΚΟΡΑΡΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ

Ο Ολυμπιακός άνοιξε γρήγορα το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Ταχτσίδης έπιασε στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΛ, εκτέλεσε άμεσα στο φάουλ και ο Μάριν με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς, γιατί η ΑΕΛ, που ούτως ή άλλως προσπαθούσε να παίξει επιθετικά, ανοίχτηκε και οι ερυθρόλευκοι βρήκαν πολλούς χώροθς.

Στο 68ο λεπτό ο Μάριν με φανταστική 30άρα, αφού πρώτα περίμενε, βρήκε τον Φορτούνη, αυτός με τη μία έδωσε στον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός με διπλή ενέργεια τελείωσε το ματς. Η ΑΕΛ προσπάθησε να μειώσει το σκορ και έβαλε δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 στο 89'.

Νέα συνεργασία Μάριν - Φορτούνη, ο Έλληνας άσος έδωσε με τη μία και πάλι στον Τζούρτζεβιτς και ο Σέρβος με το δεξί νίκησε τον Μπόζοβιτς. Τι κρατάμε από το παιχνίδι; Τον σπουδαίο Μάριν που διαθέτει μεγάλη ποιότητα για την Super League Σουρωτή, τον Ρομαό που στα 33 παίζει λες και είναι 23 και τον Φορτούνη που δυο φορές φάνηκε και τις δυο ενήργησε σωστά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ ( Λαυδαριάς) : Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (81' Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς (64' Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς, Μασούρας (66' Περόνε), Κρισμάν, Ναζλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόντης): Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο (61' Σεμπά), Ανσαριφάρντ (78' Τζούρτζεβιτς).

Σκόρερ: 0-1 (54' Μάριν), 0-2 (68' Ανσαριφάρντ), 0-3 (89' Τζούρτζεβιτς).

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK