O Παναιτωλικός... βούλιαξε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο!

Από το κακό στο χειρότερο η ΑΕΚ! Ο Παναιτωλικός με υπηρεσιακό προπονητή αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο Αγρίνιο, νίκησε τελικά με 3-2 με δύο γκολ του Μάκου και έριξε ακόμα πιο χαμηλά την Ενωση. Τραγικό λάθος του Μπάρκα στο 3ο γκολ των νικητών, λίμνη το γήπεδο από το πολύ νερό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε τώρα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη η ΑΕΚ! Η ομάδα του Ζοζέ Μοράις αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό στο Αγρινιο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα πρώην δικό της παιδί, ο Γρηγόρης Μάκος τη "σκότωσε" με δύο δικά του γκολ στην επανάληψη για το τελικό 3-2.

Η βροχή ήταν έντονη το απόγευμα της Τετάρτης (18/1) στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Παναιτωλικού να θυμίζει κάτι από... λίμνη. Αυτό φυσικά δεν βοηθούσε σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ που βρέθηκε και σε δύσκολη θέση στο 11' όταν ο Μπάρκας ανέτρεψε τον Μάρκος Πάουλο μέσα στην περιοχή και ο Μαρκόφσκι από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεσή της και στο 22' ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Ούγκο Αλμέιδα σε 1-1. Λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο μάλιστα με σουτ του Γαλανόπουλου πέρασε και μπροστά στο σκορ στο 33' και όλα έδειχναν πως θα είχε το πάνω χέρι στη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός όμως είχε άλλα σχέδια. Στο 34' οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι του Μπάρκα πάνω στον Ρότσα που δεν είδε ο διαιτητής.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Κούσας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Μάκο, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής της ΑΕΚ πλάσαρε με το αριστερό, νίκησε τον Μπάρκα και ισοφάρισε σε 2-2. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 83' ο Παναιτωλικός έκανε ανατροπή στην ανατροπή με τον ίδιο παίκτη! Ο Μάκος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπάρκα που νόμιζε ότι μπάλα θα έβγαινε άουτ, ο άσος του Αγρινίου την πρόλαβε πριν βγει και την έσπρωξε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας):Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89' Καμαβουάκα), Κλέσιο (71' Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80' Ρόσα), Μαρκόβσκι.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις):Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (59' Πέκχαρτ), Μάνταλος (80' Ροντρίγκες), Χριστοδουλόπουλος (59' Μπακασέτας), Αλμέιδα.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK