O πνιγμένος... Παναθηναϊκός ούτε από τα "μαλλιά" του Λεβαδειακού πιάνεται

Ακόμη και ο Λεβαδειακός, που μετρούσε πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς, επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού του Μαρίνου Ουζουνίδη και πλέον η κατάσταση στο τριφύλλι γίνεται... όλο και πιο δύσκολη.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ούτε στη Λιβαδειά ήρθε το πρώτο διπλό στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα που ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά αντιθέτως ήρθε μια ακόμη... πικρή ήττα, αυτή τη φορά με 3-2.

Το ματς στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού ο Φαβάρο στο 21' άνοιξε το σκορ για το Λεβαδειακό. Ήταν βέβαια και άτυχοι οι "πράσινοι", καθώς θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 0-1 με τον Δώνη λίγο νωρίτερα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά το βολ πλανέ του Έλληνα άσου. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 36' ο Γιουσούφ έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ και ουσιαστικά... κλείδωσε το παιχνίδι.

Τι κι αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε.. αλχημείες στο δεύτερο μέρος και πέταξε στο ματς όλα του τα χαρτιά, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση. Ο Μητρόπουλος στο 50' μετά από έμμεσο που κέρδισε η ομάδα του έκανε το 3-0, με τον Λουντ να μειώνει για τον Παναθηναϊκό στο 76'. Όπως φάνηκε πάντως ήταν πολύ αργά.

Τουλάχιστον η διαφορά του σκορ μειώθηκε ακόμη περισσότερο για το "τριφύλλι" στις καθυστερήσεις, με τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηγιοβάννης. Το φινάλε του παιχνιδιού βρήκε τους "πράσινους" να αποχωρούν από ένα ακόμη γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι και τα μαύρα σύννεφα όλο και πληθαίνουν...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Φαβάρο, Μητρόπουλος (90’ Καλτσάς), Ομπιορά (85’ Νιάσε), Γιακουμάκης (88’ Ντιόγκο), Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος (55’ Ινσούα), Οικονόμου, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (λ.τ. 29’ Χατζηγιοβάνης), Αλτμαν (54’ Χίλιεμαρκ), Δώνης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK