Ολοι οκ με το "Χ" στη Λειβαδιά

Το τελικό 1-1 στη Λειβαδιά αφήνει μερικώς ικανοποιημένους και τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο. Προηγήθηκαν οι Περιστεριώτες, ισοφάρισαν στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για κανέναν από τους δύο δεν ήταν ο μέγιστος στόχος το Χ. Αλλά και κανέναν από τους δύο δεν θα τον ενοχλήσει. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό.

Ο Λεβαδειακός, που εχει νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Γιάννη Χριστόπουλο, έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 10' από την κεφαλιά του Λε Ταλέκ, και φορτώθηκε με άγχος. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί την πίεση αλλά παρόλα αυτά και καλή εικόνα έβγαλε στο δεύτερο μέρος, κατά το οποίο είχε και δοκάρι με τον Κουλιμπαλί στο 49', και στο γκολ της ισοφάρισης με τον Γιουσούφ στο 74' έφτασε.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του προερχόταν από το ψυχολογικό σοκ του 1-4 από την Κέρκυρα. Ο Γιώργος Κορακάκης άλλαξε και τα 4/4 της άμυνάς του (νέο δίδυμο στόπερ οι Ζησόπουλος, Κοντοές) αλλά η ομάδα του ανταποκρίθηκε σχετικά επιτυχημένα, έστω και αν δεν κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος. Τουλάχιστον ανασταλτικά ο Ατρόμητος δεν είχε τα χάλια προηγούμενων αγώνων.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (83' Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66' Γιουσούφ), Καψάσκης (66' Μαχαίρας), Καλτσάς, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80' Μπρίτο), Ούμπιδες, Λημνιός (88' Βασιλείου), Πλατέλλας (67' Τόνσο), Λε Ταλέκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK