"Τρακτέρ" ο ΠΑΟΚ, πέρασε από τα Γιάννινα

Στο "χωράφι" των Ζωσιμάδων ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με τον Λέοβατς σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες του και νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ που είχε χαμένο τετ α τετ με τον Μαμπουλού για να ισοφαρίσει. Τρίτο σερί διπλό του "Δικεφάλου", ο οποίος ανέβηκε πέμπτος μ' ένα ματς λιγότερο.

"Τρακτέρ" ο ΠΑΟΚ, πέρασε από τα Γιάννινα

Μια του Λέοβατς, δυο του Λέοβατς, τρεις και η καλή του τύχη. Διότι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίωρο, με πολλά ανεβάσματα από αριστερά λόγω του 3-5-2 που επέλεξε ο Ίβιτς, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και διαμόρφωσε από το 31' το τελικό 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα.

Ο Πασχαλάκης είχε αντιδράσει ιδανικά διώχνοντας με το χέρι την κεφαλιά του Αθανασιάδη, αλλά ο Καρανίκας δεν είδε τον Κροάτη ακραίο μπακ-χαφ που πλάσαρε με το... δεξί σε κενή εστία και υπέγραψε το τρίτο σερί διπλό της ομάδας του Ίβιτς. Ο οποίος στο φινάλε και δικαίως έκανε λόγω για ντροπή. Ντροπή που είχε να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασε τις δυο ομάδες σ' ένα παιχνίδι χωρίς συνεργασίες και βαθιές μπαλιές που κρίθηκε σε μια στιγμή. Όσο ήταν ακόμη καλό το χορτάρι, ο ΠΑΟΚ δούλευε μεθοδικά από τα άκρα φτάνοντας να βρει το γκολ.

Έκτοτε το ματς πήρε μια άναρχη μορφή, αφού ρυθμός δεν υπήρχε και ό,τι μπορούσε να προκύψει ήταν από στημένες ή μεγάλες μπάλες. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Γλύκος έβγαλε επιτυχώς το κακό πλασέ του Μαμπουλού στο 39' ο ΠΑΣ δεν είχε πολλούς τρόπους ν' απειλήσει.

Κι ας ρίσκαρε ο Πετράκης ρίχνοντας σταδιακά στη μάχη Κόντε και Βιδάλ, αργότερα και τον Μπέριο ως φορ (χτύπησε ο Μαμπουλού). Ο Ισπανός δύο φορές ξέφυγε. Την πρώτη, στο 60', τον κόντραρε ο Βαρέλα στο τελείωμα (κόρνερ) και τη δεύτερη, στο 77', προτίμησε να ψάξει το πέναλτι με τον ίδιο αντίπαλο παρά να τελειώσει τη φάση. Ο Ίβιτς φρόντισε με τη χρησιμοποίηση του φρέσκου Χαρίση να ενισχύει το κέντρο και να κερδίσει το χρόνο, προστατεύοντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Καρανίκας (67' Βιδάλ), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος (56' Κόντε), Ακόστα, Μαμπουλού (82' Μπέριος)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ (94' Κάνιας), Σάκχοφ, Κάμπος (89' Κουλούρης), Μυστακίδης (71' Χαρίσης), Αθανασιάδης

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK