Δεν χάνει ο Πανιώνιος!

O Πανιώνιος έμεινε πίσω στο σκορ αλλά έφυγε αλώβητος από την Τρίπολη καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα. Πρώτο γκολ του Ταπόκο με τον "Ιστορικό".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σπανίως μία αλλαγή σφραγίζει τη μοίρα ενός αγώνα. Η αναμέτρηση της Τρίπολης πάντως μεταξύ του Αστέρα και του Πανιωνίου ήταν μία από τα αυτές.

Στο πρώτο μέρος, ο Αστέρας, ως γηπεδούχος, παρουσιάστηκε καλύτερος. Οχι κάτι θεαματικό αλλά είχε την πρωτοβουλία, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία στο δοκάρι του Μανιά στο 15' και γενικά μιλώντας πίεσε.

Αυτή η πίεση μάλιστα έφερε το 1-0 το οποίο όμως προήλθε από πολύ αυστηρό πέναλτι που καταλογίστηκε εναντίον του Βλάχου (αφού η μπάλα χτύπησε στο πόδι του και στη συνέχεια στο πόδι). Οπως και έχει ο Μάσα έγραψε το 1-0.

Από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου πήρε θέση στο γήπεδο ο Ταπόκο, λίγο αργότερα μπήκε και ο νεοαποκτηθέντας Μαχμούτοβιτς και η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε άμεσα με τον Γάλλο (κοντινό σουτ στο 46') και απώλεσε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Το τέλος βρήκε πάντως παραπονούμενο τον Αστέρα ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Μασούντ θα έπρεπε να αποβληθεί μετά από κλοτσιά στον Ιγκλέσιας (και ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα).

Οι συνθέσεις

Αστέρας: Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84' Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74' Ιωαννίδης), Μανιάς.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (λ.τ. 46' Ταπόκο), Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (88' Καθάριος), Μασούρας (69' Μαχμούτοβιτς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK