"Απόδραση" από τη Βέροια και στο +13 ο Ολυμπιακός!

H μοναχική πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου συνεχίστηκε στη Βέροια. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 2-1 και αύξησαν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους στους 13 βαθμούς, 12 αγωνιστικές πριν από το τέλος! Φορτούνης και Μιλιβόγεβιτς οι σκόρερ!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες εκτός έδρας (2 για πρωτάθλημα, 1 για Κύπελλο), ο Ολυμπιακός πήρε το πολύτιμο διπλό στην έδρα της Βέροιας (2-1) και αύξησε την διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους 13 βαθμούς, βαδίζοντας ολοταχώς για ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Ο Πάουλο Μπέντο όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, ξεκινώντας βασικούς τους Ρέτσο, Νικολάου και Ανδρούτσο, ενώ κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε... φουριόζος την αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Φορτούνη. Ότι δεν κατάφερε όμως στο 2', το κατάφερε 9 λεπτά αργότερα ο Έλληνας άσος. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Σεμπά από τα δεξιά, ο Φορτούνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Βέροια όμως απάντησε σχετικά γρήγορα. Στο 24' ο Σαρπόνγκ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκε τις κακές τοποθετήσεις των Ντε λα Μπέγια και Νικολάου και με σουτ νίκησε τον Καπίνο για το 1-1. Η τάξη αποκαταστάθηκε όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου, αφού ο αρχηγός Λούκα Μιλιβόγεβιτς μετά από σέντρα του Μάριν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. O ρυθμός του αγώνα σταδιακά άρχισε να πέφτει, ενώ ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν εύκολα το υπέρ του σκορ χωρίς να απειλείται από τη Βέροια. Οι φάσεις ήταν λίγες, ενώ ξεχώρισαν μια εκτέλεση φάου του Μιλιβόγεβιτς, και ένα σουτ του Ιντέγε. Να σημειωθεί ότι στο 52' ο Κάλβο έφυγε από κανονική θέση και θα μπορούσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του για οφσαάιντ. Τέλος, ο τερματοφύλακας της Βέροιας , Λόπεθ, ήταν σταθερός και με πολύ καλές αποκρούσεις δεν έδωσε την ευκαιρία στους πρωταθλητές να πετύχουν άλλο τέρμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (Τερζής):Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μελίσσης, Τόμας (78' Παπαδόπουλος), Καλί, Στόιτσεφ (72' Μπελαΐντ), Ασίγκμπα (46' Αντονιάν), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ολυμπιακός (Μπέντο):Καπίνο, Ρέτσος, Βιάνα, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος, Φορτούνης (90+3' Μπουχαλάκης), Μαρίν (61' Ελιουνούσι), Σεμπά, Ιντέγε (83' Καρντόσο).

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK