Ο ΠΑΣ Γιάννινα σόκαρε τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις

Αγκαλιά με τη νίκη βρισκόταν ο Ατρόμητος έχοντας ανοίξει το σκορ με τον Λε Ταλέκ, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα "χτύπησε" στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρη στο υπέροχο γκολ του Κόντε έφυγε με το 1-1 από το Περιστέρι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ότι "έχτισε" καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΣ ο Ατρόμητος, το γκρέμισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Περιστεριώτες πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε... τελειώσει στο 1-0 του Αντονί Λε Ταλέκ, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Ατρόμητος που προερχόταν από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ήττες, 1 ισοπαλία) ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ προκειμένου να διατηρηθεί κοντά στην πεντάδα. Μόλις στο 26' είχε δοκάρι με κεφαλιά του Λε Ταλέκ, ενώ συνέχισε να πιέζει χωρίς ωστόσο απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πασχαλάκη.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Λημνιός άνοιξε στον Κατράνη, αυτός γύρισε από αριστερά στον Τόνσο, ο Πασχαλάκης έσωσε σε πρώτο χρόνο αλλά ο Λε Ταλέκ πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε για το 1-0. Μετά το γκολ η ομάδα του Κορακάκη οπισθοχώρησε και προσπάθησε περισσότερο να κρατήσει το σκορ, παρά να κλειδώσει το ματς. Κάτι που τελικά το πλήρωσε!

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ναδάλες έδωσε στον Κόντε και ο Ισπανός φορ αφού στόπαρε με το στήθος, εκτέλεσε με γυριστό βολέ στην κίνηση για το 1-1! Έτσι ο ΠΑΣ ανέβηκε στους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ ο Ατρόμητος 23 βαθμούς είναι 9ος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Φυτανίδης, Κατράνης, Κυριακίδης, Μπάγκα, Λημνιός (69' Μπρίτο), Πλατέλλας (86' Πλατέλλας), Τόνσο (73' Ούμπιδες), Λε Ταλέκ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας Σκόνδρας (77' Βιδάλ), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κούτρης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος, Ζάιρο (69' Ναδάλες), Κόντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK