Ανατροπή... Ευρώπης η Ξάνθη

Σ' ένα συναρπαστικό ματς στα Πηγάδια, η Ξάνθη επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 ανατρέποντας το κατά της 1-0. Πάνω από ένα χρόνο είχε να πετύχει ανατροπή η τοπική ομάδα. Τα γκολ οι Ντε Λούκας, Φασίδης και ο Γιουσούφ για τους φιλοξενούμενους.

Ανατροπή... Ευρώπης η Ξάνθη

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το Ξάνθη - Λεβαδειακός στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Ράσταβατς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, ωστόσο στο δεύτερο έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, γύρισε τη μπάλα, απείλησε και ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα παίρνοντας το "τρίποντο" με 2-1.

Για τους γηπεδούχος, η συγκεκριμένη νίκη έχει... αέρα Ευρώπης! Πλέον, η Ξάνθη και μετά την ήττα του Πανιώνιου από τον ΠΑΣ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Ξάνθη είχε να ανατρέψει εις βάρος της αποτέλεσμα από το Γενάρη του 2017. Τότε στα Πηγάδια είχε φιλοξενηθεί ο Ηρακλής . Για την ιστορία οι Ακρίτες έχαναν 1-0 και πήραν το ματς με 3-1.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (69' Καμαρά), Τριάδης (46' Φασίδης), Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε (80' Μπρίτο), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί (73' Σαβαντογκό), Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος (84' Καλτσάς), Τριποτσέρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK