Ροντέο στην Τούμπα και 3-2 ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Αστέρα στην Τούμπα με σούπερ Ενρίκε και Πρίγιοβιτς. Φωνάζουν για αποβολή του Μάτος στο 1-1 οι Αρκάδες.

Ροντέο στην Τούμπα και 3-2 ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα
mistakidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι ματσάρα είδαμε απόψε! Δυο φύσει επιθετικές ομάδες έδωσαν μοναδική παράσταση στην Τούμπα, ενώ είχαμε πολλούς πρωταγωνιστές που μας χάρισαν όμορφες στιγμές. Τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες δεν έλειψαν φυσικά, με τον διαιτητή να προσπαθεί να αφήσει τον ρυθμό του αγώνα.

Μόλις στο 11ο λεπτό οι Αρκάδες απείλησαν με τον Τσιλιανίδη, όμως ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 18΄, ωστόσο, ο Μανιάς έκανε το 1-0 για τον Αστέρα μετά από πανέμορφη συνεργασία με τον Τσουκαλά. Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Σακχόφ που έκανε το 1-1, εκμεταλλευόμενος τον... ύπνο στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Αστέρας φωνάζει για αποβολή του Λέο Μάτος, ο οποίος κλώτσησε εκτός φάσης τον Τσιλιανίδη, με τον βοηθό μάλιστα να είναι μπροστά και να συγκρατεί τον Βραζιλιάνο!

ΡΟΝΤΕΟ...

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο και από το πρώτο! Στο 71ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς, που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 2-1 με κεφαλιά, ενώ ο Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μανιά να πηδάει στο... Θεό μετά από εκπληκτική σέντρα του Κώτσιρα.

Τελικά, ο Ενρίκε διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μετά από πάσα του Πρίγιοβιτς και πανέξυπνο πλασέ. Ο Αστέρας μπορούσε να κλέψει το βαθμό στο τέλος, όμως ο Γλύκος είπε "όχι" σε σουτ του Στανισάβλιεβιτς στο 89ο λεπτό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (Ενρίκε 46'), Σακχόφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (Χαρίσης 87'), Μυστακίδης, Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 69').

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (Φαρίνια 66'), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπαστιανός (Ιγκλέσιας 46'), Μάσα (Στανισάβλιεβιτς 79'), Μανιάς.

Σκόρερ: 1-0 (Μανιάς 18'), 1-1 (Σακχόφ 28'), 2-1 (Πρίγιοβιτς 71'), 2-2 (Μανιάς 79'), 3-2 (Ενρίκε 84').

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK