"Πάτησε" και την Ξάνθη ο Πανιώνιος και πάει φουλ για Ευρώπη!

Ούτε η Ξάνθη μπόρεσε να αντισταθεί στον... μαινόμενο Πανιώνιο που φέτος έχει τρελάνει κόσμο! Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 2-0 και βάζουν πλώρη για Ευρώπη. Φωνάζουν οι Ακρίτες για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

"Πάτησε" και την Ξάνθη ο Πανιώνιος και πάει φουλ για Ευρώπη!
EUROKINISSI SPORTS

Όλο και πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο βρίσκεται Πανιώνιος! Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε και την Ξάνθης στο μεταξύ τους "ντέρμπι" με 2-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Super League με 35 βαθμούς, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη κατέβηκε με αρκετές απουσίες στην Νέα Σμύρνη και αυτό επηρέασε αρκετά το παιχνίδι της. Ο Πανιώνιος από την άλλη, έδειξε από νωρίς πως θα είναι αυτός το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Γαννιώτη. Στο 11' ο Μπεν λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ έπειτα από τρομερή μπαλιά του Μασούντ, ωστόσο ο Ζϊβκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

Έντεκα λεπτά αργότερα όμως, ο Παναγιώτης Κόρμπος... τελείωσε τη δουλειά που άφησε στη μέση ο συμπαίκτης του. Ο αρχηγός του Πανιωνίου με μια τρομερή ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με σκαφτό σουτ νίκησε τον κίπερ της Ξάνθης για το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους "κυανέρυθρους" όταν στο 42' ο Ντε Λούκας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Με την έναρξη της επανάληψης η Ξάνθη το πάλεψε, αλλά είδε το ματς να χάνεται οριστικά στο 65'. Ο Καρασαλίδης ανέτρεψε τον Μαχμούτοβιτς λίγο έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε πέναλτι! Ο Μπεν έγραψε από την άσπρη βούλα το 2-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς):Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Λάμπρου79'), Φούντας (Μαχμούτοβιτς 53'), Μασούντ(Σαββίδης 90'), Μπεν.

Ξάνθη (Λουτσέσκου):Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λάζιτς (Γιουνές 63'), Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο (Πιτσέλι 73'), Βασιλακάκης, Ράνος (Μεχία 46').

News 24/7

24MEDIA NETWORK