Άλλαξε ο εκτελεστής και "εκτέλεσε" τον Ατρόμητο

Η πρώτη επαφή του Ελί Ελμπάζ με την μπάλα έφερε το γκολ του Απόλλωνα στο 1-1 του Περιστερίου και στέρησε από τον Ατρόμητο την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επιτυχία στο ποδόσφαιρο είναι και συγκυριακή. Όπως και το 1-1 που πήρε ο Απόλλων στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Όχι πως ήταν άδικη η ισοφάριση της ομάδας του Άκη Μάντζιου, η οποία μετά το 65'-70' είχε μόνιμα τους Περιστεριώτες σε θέση άμυνας.

Όπως και να 'χε όμως η φάση του 86' τον... ήθελε. Του έκανε το χατίρι. Διότι ο Ελμπάζ μόλις είχε μπει στο γήπεδο και προτού καλά-καλά καταλάβει πού παίζει έγινε ο ανατρεπτικός παράγοντας του αγώνα. Τη στιγμή που ο Κονέ ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα φάουλ με μέτωπο στην εστία, ο Μάντζιος έδωσε εντολή να πάει ο Ισραηλινός στην μπάλα. Δυσανασχέτησε ο Ιβοριανός, αλλά από τη στιγμή που ο Ελμπάζ έστειλε με τη... βοήθεια του Μίρκοβιτς (δεν έβαλε καλά τα χέρια του) την μπάλα στ' αντίπαλα δίχτυα, δεν μπορούσε να πει πολλά.

Ο Ατρόμητος πλήρωνε εκείνη τη στιγμή το γεγονός πως μετά το δικό του γκολ, στο 46' από τον Κιβρακίδη, άρχισε να υποχωρεί και να χάνει σταδιακά τον έλεγχο. Η κατοχή αντιστράφηκε και οι 14 τελικές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και σπατάλησε ευκαιρίες με το... τσουβάλι, δεν του έφτασαν για να σφραγίσει τη νίκη του.

Και στο τέλος του γύρισε μπούμερανγκ η αλλαγή του Ούμπιδες, αλλά και η συνολική συμπεριφορά, αφού και πίεση δεν υπήρχε στο κέντρο και φόβο έβγαλε η ομάδα του Κάναντι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρσαλίδης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Ουμπίδες (66' Κυριακίδης), Μανούσος (81' Νάτσος), Βασιλακάκης, Ντιγκινί (88' Μένσα), Ντάουντα

Απόλλων: Τσόβιτς, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος, Ντάσιος (86' Ελμπάζ), Κονέ, Σιατραβάνης (67' Μάτσεν), Ανιέτε, Ματσί (55' Αλμπάνης), Καστιγέχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK