Από το πόδι του Λάζαρου

To 4-4-2 του Πέδρο Μαρτίνς στο β' ημίχρονο και ο ("είναι τρελός ο") Χριστοδουλόπουλος με την εκτέλεση φάουλ έλυσαν το γόρδιο δεσμό που είχε πλέξει ο Λεβαδειακός, στην πρεμιέρα των δύο στο Φάληρο.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Θες το άγχος της πρεμιέρας, θες η κούραση της Πέμπτης, θες οι τροποποιήσεις στο αρχικό σχήμα; Όλα αυτά μαζί είχαν εγκλωβίσει τον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο και δεν του επέτρεπαν ν' απειλήσει με συνέπεια έναν σφιχτό Λεβαδειακό του Μάντζιου που είχε κατέβει στο Φάληρο για ένα σκοπό: ν' αμυνθεί πολυπρόσωπα και αποτελεσματικά.

Ο Ολυμπιακός ούτε από το πέναλτι του Φορτούνη στο 42' (που περισσότερο το κέρδισε ο ίδιος από τον Ζησόπουλο) βρήκε τη λύση, αφού ο Επασί το έπιασε χαμηλά, αλλά ο Μαρτίνς δεν... δίστασε. Έξω ο άφαντος Πάρντο, που δεν άδραξε την ευκαιρία, έξω κι ο Τοροσίδης που δεν είναι χαφ για ένα πιο ορθολογικό σύστημα που έφερε δύο φορ στην περιοχή.

Η παρουσία του Χασάν ανακάτεψε την άμυνα των Βοιωτών, τα μαρκαρίσματα χάθηκαν, απελευθερώθηκε ο Γκερέρο και μπορεί το 1-0 να μην ήρθε στις διαδοχικές ευκαιρίες που ο Αιγύπτιος έχασε (η πρώτη δοκάρι, η δεύτερη άουτ με ανάποδο ψαλίδι), ήρθε όμως με την εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 62'. Με φάλτσα που αιφνιδίασαν και μπέρδεψαν τον εξαιρετικό Επασί. Ο οποίος άντεχε και κρατούσε για όλη την άμυνα του Λεβαδειακού. Κι αν ο Γιακουμάκης δεν ήταν εκτεθειμένος για μερικά εκατοστά, στη φάση του 80', θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά σ' έναν Ολυμπιακό που είχε γρήγορη ανάπτυξη και αμέτρητες τελικές (23 με 14 στην εστία), αλλά όχι την απαιτούμενη παραγωγικότητα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Τοροσίδης (46' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Πάρντο (46' Χασάν), Φορτούνης (87' Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Όμο (71' Καραχάλιος), Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Κρνέτα (80' Αντιλέχου), Νανγκίς (63' Σαβατογκό), Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK