Διπλό στην Κέρκυρα ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Νίκησε 1-0 στην έδρα της Κέρκυρας και μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα. Από ένα χαμένο πέναλτι η κάθε ομάδα!

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
panionios omadiki EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο μέρος ουσιαστικά είχε δυο φάσεις. Το πέναλτι που κέρδισε η Κέρκυρα μετά από απίστευτο χέρι του Μπανανά, το οποίο ο Κότνικ έπεσε και απέκρουσε σε σουτ του Τουράμ, όπως και εκείνο που πήγε ο Πανιώνιος σε πέσιμο του Λάμπρου.

Ο Μασούντ πήρε φόρα, όμως ο Ιρανός αστόχησε και στην εξέλιξη της φάσης έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με τον Ντουρμισάι. Ο Χατζισταφί εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλβανός άσος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο. Στο 84ο λεπτό οι Φαίακες έφτασαν κοντά στο 1-1, όμως ο Γκιοατά με σπουδαίο μαρκάρισμα πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα του Τουράμ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Βενέτης, Ιωάννου, Σπίνουλας (Γκόμες 77'), Σιόντης, Ντιόγκο (Ντε Βάργκας 81'), Νούνες, Ζορμπάς, Εσπτάιν (Μεληκιώτης 61'), Τουράμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισταφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (Παπαγεωργίου 81'), Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμοσάι (Ταπόκο 87').

Σκόρερ: 0-1 (Ντουρμισάι 53')

News 24/7

24MEDIA NETWORK