Ένα και να "καίει" από τον Γιουνές στο Καυτανζόγλειο

Το 9ο γκολ του Χαμζά Γιουνές έδωσε στην Ξάνθη την πέμπτη σερί νίκη νίκη της στο πρωτάθλημα και την εδραίωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προτού υποδεχθεί τον Ολυμπιακό!

Ένα και να "καίει" από τον Γιουνές στο Καυτανζόγλειο

Τι ευλογία για έναν προπονητή να διαθέτει έναν γκολτζή φορ! Στην περίπτωση της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τον Χαμζά Γιουνές. Ο οποίος σκόραρε για 9η φορά εφέτος (έπιασε στην πρώτη θέση τον Ιντέγε) και στο 58' έκρινε τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο χαρίζοντας στην ομάδα του Ρουμάνου την πέμπτη σερί νίκη της στη Super League!

Ούτε η διακοπή για τις γιορτές δηλαδή κατέστη δυνατή να... διακόψει το απόλυτο των "ακριτών" από τα τέλη Νοεμβρίου, πόσο μάλλον να σπάσει το αήττητο από τις 17 Σεπτεμβρίου, αφού ο ουραγός "Γηραιός", παρά τις προσπάθειες των κεφάτων Λεοζόνιο - Περόνε και τις διπλάσιες τελικές (12 έναντι 6), δεν βρήκε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε.

Δεν ήταν πάντως το 1-0 ένα αποτέλεσμα που αποτύπωσε την εικόνα του αγώνα. Όχι τουλάχιστον στην πρώτη μια ώρα. Διότι από το 21', όταν ο Χουάντερσον έπιασε το πέναλτι (του Γιουνές) που ο ίδιος είχε κάνει στον Βασιλακάκη, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Μετά το τέρμα, η Ξάνθη θωρακίστηκε πίσω από τη σέντρα και προστάτευσε το προβάδισμά της. Εύκολα όπως αποδείχθηκε, ιδίως από τη στιγμή που στο τελευταίο 5λεπτο έπαιζε με παίκτη περισσότερο (αποβολή Περόνε με δεύτερη κίτρινη).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου (88' Κυνηγόπουλος), Πασάς (70' Λουκίνας), Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Περόνε

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (73' Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88' Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (84' Χατζητερζόγλου)

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Γιουνές

News 24/7

24MEDIA NETWORK