Η... ρουκέτα του Τζημόπουλου κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως το τρομερό γκολ του Θέμη Τζημόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ καλό ματς έγινε στη Νέα Σμύρνη όπου Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα... αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν τελικά στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και φρόντισαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους με το... καλημέρα. Λίγο πριν "φύγει" το πρώτο ημίχρονο μάλιστα μετουσίωσαν σε γκολ την ανωτερότητά τους με σκόρερ ποιον άλλον; Τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Μασούντ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Ιρανό φορ, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Πανιωνίου (63%-37%) όμως στην επανάληψη οι Γιαννιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη πίεσαν περισσότερο, έτρεχαν ασταμάτητα και τελικά βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 79'.

Ο Θέμης Τζημόπουλος αποφάσισε να εξαπολύσει ένα σουτ αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Γιαννιώτη και είδε τη μπάλα να καρφώνεται στη γωνία του τέρματός του. Ένα γκολ από τα καλύτερα που έχουμε δει φέτος, το οποίο και κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ σε μια δύσκολη έδρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62' Βιδάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK