Ολα έγιναν νωρίς στο... έλος της Κέρκυρας

Στο βούρκο της Κέρκυρας, η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την 1η αγωνιστική. Και τα δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ολα έγιναν νωρίς στο... έλος της Κέρκυρας
EUROKINISSI SPORTS

Σε αγωνιστικό χώρο που θα δυσκολεύονταν να ισορροπήσουν ακόμα και τετράποδα, πάλι καλά που Κέρκυρα και Ατρόμητος πρόσφεραν δύο γκολ στο κοινό.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι αυτά τα δύο γκολ ήρθαν αμφότερα στο πρώτο δεκάλεπτο όταν το χωράφι του γηπέδου της Κέρκυρας δεν είχε ακόμα πατηθεί πολύ. Ο Κόντος λοιπόν άνοιξε το σκορ για τους οικοδοσπότες μόλις στο 5' αλλά στο 9' ο Λε Ταλέκ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Η ιστορία λοιπόν αυτού του ματς γράφτηκε εν πολλοίς στα δέκα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν πρώτα απ' όλα να ισορροπήσουν στο τερέν και στη συνέχεια να δημιουργήσουν κάτι καλό. Ο Κορακάκης κυνήγησε πιο πολύ την τύχη, έριξε στο ματς και τους νεοαποκτηθέντες Πλατέλλα και Κυριακίδη αλλά ακόμα και όταν η ομάδα του είχε παίκτη παραπάνω (λόγω αποβολής του Τουράμ στο 82') δεν δημιούργησε κλασικές φάσεις.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (86' Ντουάλα), Ζαραδούκας (51'Γκόμες), Σπίνουλας, Κοντός, Νίκιτς (46' Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Τουράμ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατράνης (83' Μπίτολο), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάγκα, Κεϊτά (71' Κυριακίδης), Μπρίτο (59' Πλατέλλας), Τόνσο, Λημνιός, Λε Ταλέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK