Λουτσέσκου και Παντελίδης "τσακώθηκαν" για το πέναλτι του Πρίγιοβιτς

Το πέναλτι που κέρδισε ο Πρίγιοβιτς και χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Αστέρα στάθηκε αιτία διαφωνίας μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Σάββα Παντελίδη. Διαβάστε πώς σχολίασε ο καθένας τη φάση...

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης και να αρχίσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, με το ματς να σημαδεύεται πάντως από τη φάση του 57ου λεπτού, όπου το πέναλτι που δόθηκε στον Πρίγιοβιτς μετά από πέσιμό του στην αντίπαλη περιοχή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αρκάδων.

Τα παράπονα μάλιστα αυτά διατυπώθηκαν και από τον προπονητή τους Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μετά το πρώτο του λακωνικό αλλά και συνάμα αιχμηρό του σχόλιο στο flash interview στο τέλος το ματς ( "Πως να τα καταφέρουμε με το πέναλτι που δόθηκε"), κατόπιν επανήλθε για τη φάση αυτή στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

"Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να προηγείται έτσι όπως προηγήθηκε, με ένα πέναλτι που ασφαλώς δεν είναι καθόλου, το είδα και μόνος μου πριν ανέβω και πάνω.

Θεωρώ πως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Όχι πως ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας για να πετύχουμε ένα τέρμα και ασφαλώς ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ νομίζω πως είναι ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αστέρα, με τις δηλώσεις του αυτές να μη βρίσκουν πάντως σύμφωνο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, φέρνοντας στο μυαλό του το προ ημερών πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος της ομάδας του στην Λισσαβώνα, υποστήριξε πως ήταν πέναλτι η φάση του Πρίγιοβιτς, ενώ παράλληλα μίλησε και για μία αποβολή που χαρίστηκε στους φιλοξενούμενους.

"Όταν είσαι μπλεγμένος σε μια κατάσταση, βλέπεις μόνο την μεριά σου. Πρώτα από όλα είναι ένα σημείο κλειδί στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο ένας παίκτης του Αστέρα θα έπρεπε να δεχτεί ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα (σ.σ, Κώτσιρας).

Ήμουν από τον πάγκο δεν μπορούσα να δω αυτή την φάση, αλλά θα μιλήσω από την προσωπική μου εμπειρία. Δεχτήκαμε φάση με μικρότερη περίπτωση πέναλτι στο Champions League. Για μένα είναι πέναλτι λοιπόν.

Κάποιες φορές υπάρχει ισορροπία. Δίνεις και παίρνεις. Πιθανότητα επίσης για κόκκινη κάρτα στον Ιγκλέσιας, αυτά δεν είναι σημεία κλειδιά σε σημαντικές στιγμές;"

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι δύο προπονητές είδαν εκ διαμέτρου αντίθετα τη φάση... Η μέρα με τη νύχτα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK